3 x CACIB Nemzetközi Kutyakiállítás - Szilvásvárad - 2014. április 19 – 20 – 21. - Kutya Portál 3 x CACIB Nemzetközi Kutyakiállítás - Szilvásvárad - 2014. április 19 – 20 – 21. - Kutya Portál

3 x CACIB Nemzetközi Kutyakiállítás – Szilvásvárad – 2014. április 19 – 20 – 21.

3 x CACIB Nemzetközi Kutyakiállítás - Szilvásvárad

Olvassa el a kiállítás beszámolóját is >>

Az Ebtenyésztők Heves Megyei Egyesülete (volt MEOE Egri Szervezete) minden fajtás 3 x CACIB Nemzetközi Kutyakiállítást rendez a természeti szépségekben bővelkedő Szilvásváradon 2014. április 19.-e és 21.-e között. A Szilvásváradon kétévenként megrendezésre kerülő CACIB Nemzetközi kiállítás sorozat már sok éves hagyománnyal rendelkezik, ugyanis a Heves Megyei Egyesület az idei évben már 7. alkalommal rendezi meg ezt a nívós kiállítást. A kiállítás helyszíne a szilvásváradi lóversenypálya.

Ez a kétévente megrendezésre kerülő nemzetközi kiállítás – a Komáromban megrendezett tavaszi és őszi CACIB kiállítások mellett – az egyik legnagyobb kutyás rendezvényként definiálható. Rengeteg kiállítót vonz, sokan jönnek a szomszédos külföldi országokból is. A kiállítás sorozatnak még nagyobb presztízst ad az a tény, hogy a három napos CACIB egyik napján a Crufts qualifikáció is elnyerhető (minden fajtában, fiatal és felnőtt kategóriában a legszebb kan illetve szuka qualifikálja magát a jövő év márciusában megrendezésre kerülő nagyszabású Crufts Dog Showra). A kiállításon felvezetett kutyák a Crufts Qualifikációt a háromnapos rendezvény sorozat második napján, azaz vasárnap nyerhetik el. A „Kutyakiállítás a Lipicai Lóért” mottójú nemzetközi kutyakiállítás sorozat mindenkori Best In Show győztesei egy lipicai csikót kapnak ajándékba.

Információk kiállítóknak:

Nevezési felhívás:

2014. Április 19., szombati nap statisztikája megtekinthető>>

2014. Április 20., vasárnap statisztikája megtekinthető>>

2014. Április 21., hétfői nap statisztikája megtekinthető>>

Mindhárom napra vonatkozólag a bírói lista megtekinthető>>

Nevezési határidők és nevezési díjak:

Első nevezési határidő
2014. 02. 21.
Második nevezési határidő
2014. 03. 24.
Utolsó nevezési határidő
2014. 03. 24 után
Első kutya 6000 Ft 8000 Ft 10 000 Ft
További kutyák 5000 Ft 7000 Ft 10 000 Ft
Bébi, Kölyök, Veterán 4000 Ft 5000 Ft 5000 Ft
Tenyészcsoportok 3000 Ft 3000 Ft 3000 Ft
Kutyapárok 3000 Ft 2000 Ft 2000 Ft
Fiatal Felvezetők 2000 Ft 2000 Ft 2000 Ft

Az első kutya nevezési díja egy darab katalógus árát tartalmazza! A nevezési díjak a Magyar kutyafajták esetében 50%-os kedvezménnyel számítanak.

Nevezést indíthatunk online erről a linkről>>.

Online nevezés esetén bankkártyával lehetséges a nevezés díját fizetni. A nevezés megtörténte után azonnal átirányítják a nevezőt az OTP Bank online felületére, ahol az internetes fizetésre alkalmas bankkártyán keresztül tudjuk rendezni a nevezési díjat. A nevezés csak akkor lesz érvényes, hogyha a nevezés díja is rendezve van!

Postai nevezés esetén, a nevezési lap pontos kitöltése és aláírása után, csatolni kell a nevezni kívánt kutya törzskönyv másolatát, a nevezési díj igazolásához a befizetett csekk vagy átutalási bizonylat másolatát, Champion vagy Munka bizonyítványok másolatát (ha van) és a 2013-as vagy 2014. évi tagsági vagy szövetségi tagkártya másolatát.

Postai nevezés esetén a nevezési lap letölthető >>

Banki átutalás esetén az Ebtenyésztők Heves Megyei Egyesületének számlaszáma:
10300002-10599205-49020013
A megjegyzés rovatba minden esetben fel kell tüntetni a nevezési lapon szereplő e-mail címet, valamint a befizetett összeget – ez alapján fogják tudni beazonosítani a nevezett kutyát.

Nevezési cím postai feladás esetén:
Ebtenyésztők Heves Megyei Egyesülete
Kerecsend
Pf.: 3.
3396

További információk a 3 x CACIB Szilvásvárad hivatalos weboldalán>>.

Illetve a Szilvásvárad CACIB Facebook oldalán találhatók>>.

A kiállítással kapcsolatos bővebb információ kérhető az alábbi email címen:
tibay.norbert@kennelclub.hu.

Illetve az alábbi telefonszámon:
+36 70 457 2770.

 Kiállítás helyszíne:

 

A Nemzetközi kutyakiállítások helyszíne Szilvásvárad, amely az ország egyik legszebb kirándulóhelyeinek egyike. A Bükk hegység lábánál fekvő Szilvásvárad csodálatos természeti látnivalóival különleges élményt nyújt az ide látogató vendégeknek. A községhez tartozó Szalajka-völgy, a Bükk-hegység és az ország legszebb magas hegységi jellegű völgye. A csodálatos természeti adottságai és különleges látnivalói a festői szépségű Fátyol-vízesés, a Szikla-forrás, a pisztrángos tavak mellett még megtekinthetjük az Istállós-kői Ősember-barlangot és a Szabadtéri Erdei Múzeumot is. A csodás természeti szépségei miatt egész évben kirándulók százai keresik fel ezt a vidéket. A Szalajka-völgyet az 5 kilométer hosszan húzódó Szilvásváradi Erdei Vasúttal is körbejárhatjuk. A megállóitól könnyen megközelíthetők a látnivalók, utazás közben pedig élvezhetjük a gyönyörű táj szépségeit.

A szilvásváradi Szalajka-völgy természeti szépségeit bemutató videó:

Az alábbiakban szeretnénk tájékoztatni a kiállításra kilátogatni szándékozó vendégeket, családokat a parkolási és belépési díjak mértékével kapcsolatosan:
A parkolási és a belépési díj mértékét minden esetben az adott kutyakiállítást rendező Ebtenyésztő Egyesület szabja meg, tehát annak számokban meghatározható értékét mi pontosan előre jelezni nem tudjuk, csak egy becsült összeget.
A parkolási díj mértéke 1000.- Ft illetve akár 4000.- Ft között alakulhat (attól függően, hogy mely városban kerül megrendezésre a kiállítás).
A belépési díj mértéke változó, 500.- Ft-tól 2000.- Ft-ig is terjedhet fejenként, de a legtöbb esetben a gyerekek és a nyugdíjasok vagy egyáltalán nem fizetnek, vagy nagyobb kedvezményt élveznek.

Minden érdeklődőt, vendéget, kiállítókat a kutyáikkal szeretettel vár Húsvét szombaton, vasárnap és hétfőn az Ebtenyésztők Heves Megyei Egyesülete a csodás Szilvásváradra a 3 x CACIB nemzetközi kutyakiállításra!A szerző Minden bejegyzés megtekintése Szerző weboldala

Vámosi Ildikó

Vámosi Ildikó vagyok, tenyésztő. Szeretem az állatokat, legfőképpen a kutyákat. A családom mellett a chow-chowk töltik ki az életem. Már lassan 23 éve, hogy imádom őket és 20 éve tenyésztem is őket. Az eltelt évek alatt a kutyáinkkal megéltünk sok jót és rosszat is, viszont, amit cserébe kaptunk tőlük, az pénzzel megfizethetetlen, a tiszta szeretetet!
A Kutya Portál olvasóit szeretném érdekes témákkal segítve eligazodni a kutyák világában.

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

%d blogger ezt szereti: