CAC Nemzeti Kiállítás – Békéscsaba – 2014. Április 05.

Békéscsaba CAC 2014. április 05

Ildiko

Lázárné Vámosi Ildikó vagyok, tenyésztő. Szeretem az állatokat, legfőképpen a kutyákat. A családom mellett a chow-chowk töltik ki az életem. Már lassan 20 éve, hogy imádom őket! Párommal együtt 17 éve tenyésztjük is őket. Az eltelt évek alatt a kutyáinkkal megéltünk sok jót és rosszat is, viszont, amit cserébe kaptunk tőlük, az pénzzel megfizethetetlen, a tiszta szeretetet! A Kutya Portál olvasóit szeretném érdekes témákkal segítve eligazodni a kutyák világában. Érdekes cikkeket olvashattok tőlem a kutyák világából, magyar és külföldi kiállítások beharangozóját, felhívásokat, kiállításokról beszámolókat, sok hasznos cikket mindenféle kutyás témában.

Ezeket is szimatold meg...

1 hozzászólás

 1. Ildiko szerint:

  A hétvégén érkezett egy észrevétel a Békéscsabai Kutyakiállításhoz kapcsolódóan. A hozzászóló a parkolási és belépési díjakkal kapcsolatos tájékoztatást hiányolta részünkről.

  Köszönjük az észrevételt, ezt most pótoljuk! Az összes többi kiállítási ajánlónkban már ez is szerepelni fog!

  A parkolási díj és a belépési díj mértékével kapcsolatosan az alábbi tájékoztatást tudjuk adni:
  A parkolási és a belépési díj mértékét minden esetben az adott kutyakiállítást rendező Ebtenyésztő Egyesület szabja meg, tehát annak számokban meghatározható értékét mi pontosan előre jelezni nem tudjuk, csak egy becsült összeget.
  A parkolási díj mértéke 1000.- Ft illetve 2000.- Ft között alakulhat.
  A belépési díj mértéke változó, 500.- Ft-tól 1500.- Ft-ig is terjedhet fejenként, de a legtöbb esetben a gyerekek és a nyugdíjasok vagy egyáltalán nem fizetnek, vagy nagyobb kedvezményt élveznek.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé.

kettő × öt =

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>