„Kedvenc állatorvosom” – kutyatenyésztők ajánlásával - Kutya Portál „Kedvenc állatorvosom” – kutyatenyésztők ajánlásával - Kutya Portál

„Kedvenc állatorvosom” – kutyatenyésztők ajánlásával

Kedvenc ÁllatorvosomSok hobbi kutyás illetve kezdő tenyésztő nem igazán tudja, mely állatorvosokat, specialistákat érdemes kedvenceikkel felkeresni, ha megbetegszenek.

Ezen tényből kiindulva a fenti címmel elindítottunk egy kezdeményezést, hogy oldalainkon megjeleníthessük a tenyésztők által ajánlott állatorvosokat, specialistákat, ezzel biztosítva minden állat valamint kutya szerető érdeklődő számára, hogy a tenyésztők pozitív tapasztalatai alapján ajánlott állatorvosokhoz Ők is el tudják vinni kedvenceiket. Örömmel láttuk, hogy nem kevés azon állatorvosok száma, akik lelkiismeretesen, a kisállatok, ezen belül pedig a kutyák szeretetétől vezérelve gyógyítják őket, segítenek a beteg állatokon, ez a munkájuk, a hivatásuk is egyben, erre tették fel az életüket! Ezúton köszönjük minden kisállatot ezen belül pedig kutyát szerető lelkiismeretes állatorvosnak a gyógyító munkáját és bízunk abban, hogy a segítségükre, gyógyító munkájukra a jövőben is számíthat minden állat szerető valamint kutya imádó ember illetve család!

Megköszönjük mindazon tenyésztők együttműködését, akik pozitív tapasztalataik alapján segítettek nekünk abban, hogy megjeleníthetjük oldalainkon azon állatorvos szakembereket, specialistákat, akikben megbíznak, ajánlva e szakembereket minden kutyát szerető embernek illetve családnak!

Tenyésztők által ajánlott állatorvosok megtekintése >>A szerző Minden bejegyzés megtekintése Szerző weboldala

Vámosi Ildikó

Vámosi Ildikó vagyok, tenyésztő. Szeretem az állatokat, legfőképpen a kutyákat. A családom mellett a chow-chowk töltik ki az életem. Már lassan 23 éve, hogy imádom őket és 20 éve tenyésztem is őket. Az eltelt évek alatt a kutyáinkkal megéltünk sok jót és rosszat is, viszont, amit cserébe kaptunk tőlük, az pénzzel megfizethetetlen, a tiszta szeretetet!
A Kutya Portál olvasóit szeretném érdekes témákkal segítve eligazodni a kutyák világában.

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

%d blogger ezt szereti: