NÉGY BOLDOG MANCS - lélegzetelállító fotók az ember legjobb barátjáról - Bemutatjuk Anne Geier fotóművészt - Kutya Portál NÉGY BOLDOG MANCS - lélegzetelállító fotók az ember legjobb barátjáról - Bemutatjuk Anne Geier fotóművészt - Kutya Portál

NÉGY BOLDOG MANCS – lélegzetelállító fotók az ember legjobb barátjáról – Bemutatjuk Anne Geier fotóművészt

A világ közepénA kutyák csodálatos és páratlan lények, szeretetteljesek, hűségesek, odaadók és különlegesek. Több ezer éve szerető állattársaink, jó barátaink. Vajon hogy látják a világot? Egy osztrák fényképész, Anne Geier különlegesen szép fotóit látva választ kapunk e kérdésre.

Anne Geier, Stájerország kedvelt üdülő- és síparadicsomában, Tauplitz városában él családjával és szeretett kutyáival. A regionális és városfejlesztési munkája mellett minden szabad percét családjának és hobbijainak szenteli. Két nagy szenvedélye: az állatok és a fotózás. Az állatok már gyermekkorában magával ragadták. A fotózás pedig 2007-től – midőn az első kutyáját, Cindyt megkapta – vált a szenvedélyévé. Az első évben csak maradandó emlékeket akart szeretett kutyájáról, de idővel ez a terv tovább fejlődött. Ma már az állatok és a fényképezés nélkül el sem tudná képzelni az életét. A legnagyobb művészet számára, hogy megörökíthesse minden egyes állat egyéni karakterét és mindez fotóiból visszatükröződjön.

Ha ránézünk ezekre a lélekkel teli portrékra, azonnal nyilvánvalóvá válik számunkra, hogy Anne Geier nagyon tehetséges. Fotóiból igazán varázslatos világ tárul elénk, csobogó patakok, hóval fedett sziklák a háttérben, élénk mezők vibráló vadvirágokkal, mesés őszi erdők arany levél szőnyegbe burkolózva. Lenyűgöző tájak Anne gyönyörű portréiban, és ha a kutyák szemébe nézünk, lelkük egy kis darabját látjuk viszont.

Anne csodás portréi rávilágítanak a kutyákra érzéseire, lelkére. Ti is meggyőződhettek róla, ha e fotósorozatot végignézitek.

További fotók megtekinthetők Anne Geier fotóművész hivatalos honlapján illetve hivatalos facebook oldalán.

A természet ölelésében

A természet ölelésében

Aussie babák

02 - aussie_babak

Levélkergető

03 - levelkergeto

Buborékfigyelés

04 - buborekfigyeles

Őszi merengés

05 - oszi_merenges

Arya és Melody, a Szibériai Husky testvérek

07 - arya_es_melody

Csokit vagy csínyt?

08 - csokit_vagy_csinyt

A világ közepén

09 - vizes_csodak

Játék az őszi levelekkel

10 - jatek_az_oszi_levelekkel

Fehér, mint a toll

11 - feher_mint_egy_toll

Rabul ejtett a természet

12 -rabul_ejtett_a_termeszet

Csónakázom

13 - csonakazom

Szélfútta avarban

14 -szelfutta_avarban

Őszidőben

15 - oszidoben

Egy kis pihenő

16 - egy_kis_piheno

Vizes csodák

17 - vizes_csodak

Ilvy és Toivo, a Shiba Inuk

19 - ilvy_es_toivo_a_shiba_inuk

Ilvy

20 -Ilvy

Szépség és ártatlanság

22 - szepseg_es_artatlansag

Vízi kaland – Barney és Bagizo

23 - vizi_kaland_barney_es_bagizo

Őszi levelek között

Őszi levelek között

Vízi kaland – Paula, Lotti és Elli

Vízi kaland - Paula, Lotti és Elli

Téli világban

Téli világban

Az első hópelyhek

27 - az_elso_hopelyhek

Hóesésben

28 - hoesesben

Télidő

29 - telido

Malinois kölykök és a hó

30 - malinois_kolykok_es_a_ho

Téli játék

31 - teli_jatek

Téli álomvilág

32 - teli_alomvilag

Merengés

33 - merenges

Havas csodaországban

34 - havas_csodaorszagbanKérlek, oszd meg ezt a bejegyzést barátaiddal és más kutyabarátokkal is, mert számukra is hasznos lehet! Köszönjük! 🙂

Kutya Portál, egy értékes weboldal a kutyák szerelmeseinek!Ajánljuk figyelmedbe további hasznos cikkeinket is:

“NÉGY BOLDOG MANCS – TAVASZVARÁZS – meseszép felvételek Anne Geier fotóművész világából”. Az osztrák művész fotói által varázslatos világba vezeti el Olvasóit. Ti is meggyőződhettek róla, ha a fotósorozatot végignézitek.

A kutyák és a hideg időjárás! Milyen hideg a túl hideg? Mely fajták sebezhetőbbek? Hogy ismerhető fel, ha a kutyád fázik? Mindezekre választ kapsz, ha elolvasod “A kutyák és a hideg időjárás” című cikkünket.

Hóimádó kutyafajták. A téli hónapok által inspirálva bemutatjuk azon kutyafajtákat, akik kiváló társai lehetnek a tél szerelmeseinek.

7 tévhit a kutyákról és a télről. Portálunk cikke rávilágít néhány tévhitre és velük szemben az igazságra a kutyák téli időszakhoz kapcsolódó  képességeiről.

Tudjátok, hogy vajon miért alszanak háton fekve a kutyák? Előjáróban annyit elárulok, hogy mindez két okra vezethető vissza. Pontosabban megtudhatod, ha portálunk erről szóló cikkét elolvasod!

Jó böngészést hasznos cikkeink között és kellemes időtöltést oldalunkon! 🙂Kutya Portál, a felelősségteljes kutyaszeretők weboldala!

🙂 Várunk vissza portálunkra! 🙂

Kövess minket a facebookon is! A szerző Minden bejegyzés megtekintése Szerző weboldala

Vámosi Ildikó

Vámosi Ildikó vagyok, tenyésztő. Szeretem az állatokat, legfőképpen a kutyákat. A családom mellett a chow-chowk töltik ki az életem. Már lassan 23 éve, hogy imádom őket és 20 éve tenyésztem is őket. Az eltelt évek alatt a kutyáinkkal megéltünk sok jót és rosszat is, viszont, amit cserébe kaptunk tőlük, az pénzzel megfizethetetlen, a tiszta szeretetet!
A Kutya Portál olvasóit szeretném érdekes témákkal segítve eligazodni a kutyák világában.

1 hozzászólásSzóljon hozzá

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

%d blogger ezt szereti: