Broken Hill Belinda, vörös chow szuka 2008 szeptemberében született. Mamája HCH, HSCH, HGCH Broken Hill Effi vörös szuka, papája HJCH, HCH Broken Hill Nico vörös kan.

Eleven és örökmozgó természetével, Belinda az egyik legaktívabb szukánk. Büszke és méltóságteljes, imád fésülködni és imádja, ha fényképezzük. Szereti magára vonni a gazdi figyelmét, „csak Én és senki más” nem létezhet a gazdi számára, ez a mottója. Szeret a figyelem középpontjában lenni, a többi kutyára viszont igen féltékeny. A kanokkal jól kijön, de a többi szukával nehezen.

Belinda rengeteg kiállításon szerepelt nagyon szép eredményekkel. A kutyakiállításokon nagyon büszkén viselkedik, mint a papája Nico is. Legnagyobb jelentőségű kiállítási eredménye a 2009-es Chow Klubkiállításon elért HPJ, Fiatal Klubgyőztes és Fajtagyőztes, BIS címek voltak illetve a 2010-es Európa Kutyakiállításon nyílt osztályban elért második helyezés. Kiállítási eredményei alapján megkapta a Hungária Junior Champion, Hungária Champion, Hungária Show Champion és Hungária Grand Champion címeket.