Olvassa el a kiállítás beszámolóját is >>

A Kiskunfélegyházi Ebtenyésztők és Sportkutyások Egyesülete (volt MEOE Kiskunfélegyházi Egyesülete) a tavalyi évben megpályázta és el is nyerte a nemzeti CAC kutyakiállítás rendezési jogát a Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetségétől. A CAC kutyakiállítás 2014. április 27.-én kerül megrendezésre a Kiskunfélegyháza és Kecskemét között elhelyezkedő Kunszállás községben, a Somogyi Lovas és Szabadidőközpont területén.

A 2000-es évek elejétől áttekintve a Kiskunfélegyházi Ebtenyésztő Szervezet már nem először rendezheti meg ezt a tavaszköszöntő kutyakiállítást. A 2009-es évben a Szervezetet érte a megtiszteltetés, hogy az évadnyitó CAC Nemzeti kiállítást lebonyolíthatta, illetve 2011-ben szintén CAC kutyakiállítást rendezhetett az őszi idényben. 2014 tavaszi idényében pedig újból megszervezhet egy nemzeti CAC kutyakiállítást.

Információk kiállítóknak:

Nevezési felhívás:

Bírói lista:

Nevezési határidő: március 30.

Nevezési díjak:

CAC Kiállítás Szövetségi tagkártyával rendelkezők részére Szövetségi tagkártyával NEM rendelkezők részére
Első kutya 4000 Ft 8000 Ft
Második kutyától 3500 Ft 7000 Ft
Veterán, Minor Puppy, Kölyök 2500 Ft 5000 Ft
CAC kiállítás helyszínen nevezhető
Fiatal felvezetők 2000 Ft 4000 Ft
Kutyapár, Tenyésztési nagydíj, Utódcsoport 2000 Ft 4000 Ft

Az első kutya nevezési díja egy darab katalógus árát tartalmazza! A nevezési díjak a Magyar kutyafajták esetében 50%-os kedvezménnyel számítanak.

Nevezést indíthatunk online erről a linkről>>
Regisztráció, majd a személyes adatok illetve a nevezendő kutya/kutyák adatainak és dokumentum másolatainak (törzskönyv másolat első és második oldal, regisztrációs tagkártya másolata, Champion vagy Munkavizsga bizonyítvány, ha van illetve a befizetési csekk vagy banki átutalás másolata) felvitele után lehetséges az online nevezés indítása. A nevezés csak akkor lesz érvényes, hogyha a nevezés díja is rendezve van!

Nevezési lap letöltése >>

Postai nevezés esetén, a nevezési lap pontos kitöltése és aláírása után, csatolni kell a nevezni kívánt kutya törzskönyv másolatát, a nevezési díj igazolásához a befizetett csekk vagy átutalási bizonylat másolatát, Champion vagy Munkavizsga bizonyítványok másolatát (ha van) és a 2014. évi szövetségi tagkártya másolatát.

Banki átutalás esetén a nevezési díj befizetése:
Az Ebtenyésztők Kapuvári Egyesülete részére, az OTP Banknál vezetett 11732071 – 20049588 számlaszámra.
A megjegyzés rovatba minden esetben fel kell tüntetni a nevezési lapon szereplő e-mail címet, valamint a befizetett összeget – ez alapján fogják tudni beazonosítani a nevezett kutyát.

Nevezési díjat postai feladás esetén a következő címre kell fizetni:
Kiskunfélegyházi Ebtenyésztők és Sportkutyások Egyesülete
Kiskunfélegyháza
Jósika u. 33.
6100

Nevezési cím postai feladás esetén:
Hód-Dog Kutyabarát Egyesület
Hódmezővásárhely
Pf.: 1.
6801

A kiállítással és a nevezéssel kapcsolatos további információk megtekinthetők a Hod-Dog.hu oldalán>>.

Illetve a Kiskunfélegyházi Ebtenyésztők és Sportkutyás Egyesület hivatalos honlapján>>.

Valamint a fontos információkat nyomon követhetjük az Ebtenyésztők hivatalos Facebook oldalán is>>.

A kutyakiállítás helyszíne:

A kiállítással kapcsolatos bővebb információ kérhető az alábbi információs telefonszámon:
+36 70 364 3497.

„Itt születtem én ezen a tájon/Az alföldi szép nagy rónaságon/Ez a város születésem helye” – írja Petőfi Sándor „Szülőföldemen” című versében. Kiskunfélegyháza a térség harmadik legnagyobb városa, egyben Petőfi Sándor író, költő és Móra Ferenc, író, újságíró szülővárosa is. Kiskunfélegyháza látnivalói közül meg kell említenünk az 1800-as évek elején klasszicista stílusban épített Hattyú házat, mely nevét az oromzatán található hattyú alakú cégérről kapta. A Hattyú Házban működik jelenleg a Petőfi Sándor nevét viselő városi könyvtár, melynek egyik termében megtekinthetjük a költő emlékkiállítását is.

Kiskunfélegyháza nevezetességeiről láthatunk egy rövid képes videót:

A kiállítás helyszínéül az Egyesület a Kunszálláson található Somogyi Lovas és Szabadidőközpontot választotta. Az 1700 fős kistelepülés, Kunszállás, Kecskemét és Kiskunfélegyháza között fekszik. Legismertebb látnivalói közé tartozik a Csőke Park és a Somogyi Lovas és Szabadidő Központ. A Lovas Központ a Somogyi család nevével fonódik össze, akik 1995-től folyamatosan fejlesztve egy fogathajtásra és díjlovas versenyek lebonyolítására egyaránt alkalmas lovaspályát alakítottak ki egy 20 hektáros területen, amely ma már lovas táborok helyszínéül is szolgál, és amelyet Bács-Kiskun megye legegyedibb tervezésű Lovas központjaként tartanak számon.

Az alábbiakban szeretnénk tájékoztatni a kiállításra kilátogatni szándékozó vendégeket, családokat a parkolási és belépési díjak mértékével kapcsolatosan:
A parkolási és a belépési díj mértékét minden esetben az adott kutyakiállítást rendező Ebtenyésztő Egyesület szabja meg, tehát annak számokban meghatározható értékét mi pontosan előre jelezni nem tudjuk, csak egy becsült összeget.
A parkolási díj mértéke 1000.- Ft illetve akár 4000.- Ft között alakulhat (attól függően, hogy mely városban kerül megrendezésre a kiállítás).
A belépési díj mértéke változó, 500.- Ft-tól 2000.- Ft-ig is terjedhet fejenként, de a legtöbb esetben a gyerekek és a nyugdíjasok vagy egyáltalán nem fizetnek, vagy nagyobb kedvezményt élveznek.

Minden érdeklődőt, vendéget, kiállítókat a kutyáikkal szeretettel vár a Kiskunfélegyházi Ebtenyésztők és Sportkutyások Egyesülete egy színvonalas tavaszköszöntő CAC kutyakiállítással!