Kennelünk immár 25 éve foglalkozik Amerikai cockerek spániel tenyésztésével. Ezen idő alatt elsajátítottuk a fajtával kapcsolatos tudnivalókat az egészség, temperamentum és tulajdonságok terén, de még ma is folyamatosan tanulunk.

Annak ellenére, hogy fajtája egyik legkisebb tagja,  szőre karbantartása miatt talán ez a legtöbb munkával járó spánielfajta, ám kedvességével és tanulékonyságával megfelelő gazdi kezében ezt sokszorosan meghálálja.

Kennelünkben általában 6-8 kutya van, Ők családunk teljes jogú tagjai. Nem adunk udvarra, kennelbe kutyát, mert ez a fajta nem oda való.

Mindegy, hogy kiállításra vagy csak házi kedvencnek szeretnének tőlünk kutyust, csak megbízható és felelősségteljes gazdinak szeretnénk kölyköt adni.

A kutyus tartási körülményeiről is nyilatkoznia kell az új gazdinak, azt kell szem előtt tartani, hogy a köztudattal ellentétben soha nem a vételár a legnagyobb költség, hanem a 12-15 évig Veled élő társa, akit oltatnod, etetned és kozmetikáznod kell. Ezért kérünk minden leendő tulajdonost, hogy ezt a felelősséget gondolja át vásárlás előtt.

Kutyáink szűrve vannak PRA-ra, CAT-ra, és FN-re is.

A kiállítási célból vásárolt kölykeinket eladás után sem hagyjuk magára, minden lehetséges segítséget megadunk hogy igazi győztes váljon belőle (kozmetika, tartási tanácsok, felvezetés stb.)

Minden kiskutyát egészségügyi és visszavásárlási garanciával adunk át az új gazdinak, 2 oltással, többszöri féreghajtással, leghamarabb 9 hetesen, teljesen szocializálva.

Kovácsné Erdős Ágnes (tulajdonos)

Fotók:

Elérhetőségek: