Dark Moon Amerikai cocker spaniel kennel - Kutya Portál Dark Moon Amerikai cocker spaniel kennel - Kutya Portál

Dark Moon Amerikai cocker spaniel kennel

Madmans Cometh

Kennelünk immár 25 éve foglalkozik Amerikai cockerek spániel tenyésztésével. Ezen idő alatt elsajátítottuk a fajtával kapcsolatos tudnivalókat az egészség, temperamentum és tulajdonságok terén, de még ma is folyamatosan tanulunk.

Annak ellenére, hogy fajtája egyik legkisebb tagja,  szőre karbantartása miatt talán ez a legtöbb munkával járó spánielfajta, ám kedvességével és tanulékonyságával megfelelő gazdi kezében ezt sokszorosan meghálálja.

Kennelünkben általában 6-8 kutya van, Ők családunk teljes jogú tagjai. Nem adunk udvarra, kennelbe kutyát, mert ez a fajta nem oda való.

Mindegy, hogy kiállításra vagy csak házi kedvencnek szeretnének tőlünk kutyust, csak megbízható és felelősségteljes gazdinak szeretnénk kölyköt adni.

A kutyus tartási körülményeiről is nyilatkoznia kell az új gazdinak, azt kell szem előtt tartani, hogy a köztudattal ellentétben soha nem a vételár a legnagyobb költség, hanem a 12-15 évig Veled élő társa, akit oltatnod, etetned és kozmetikáznod kell. Ezért kérünk minden leendő tulajdonost, hogy ezt a felelősséget gondolja át vásárlás előtt.

Kutyáink szűrve vannak PRA-ra, CAT-ra, és FN-re is.

A kiállítási célból vásárolt kölykeinket eladás után sem hagyjuk magára, minden lehetséges segítséget megadunk hogy igazi győztes váljon belőle (kozmetika, tartási tanácsok, felvezetés stb.)

Minden kiskutyát egészségügyi és visszavásárlási garanciával adunk át az új gazdinak, 2 oltással, többszöri féreghajtással, leghamarabb 9 hetesen, teljesen szocializálva.

Kovácsné Erdős Ágnes (tulajdonos)

Fotók:

Elérhetőségek:A szerző Minden bejegyzés megtekintése

Kovács István

Kovács István vagyok, a kutya-portal.hu-t üzemeltetője, gyerekkorom óta kutyaszerető kutyatulajdonos. Szeretném webes tudásomat a kutyások, tenyésztők és állatorvosok szolgálatába állítani.

2 hozzászólásSzóljon hozzá

  • Tisztelt Kovács úr!

    Középkorú házaspár vagyunk, gyermekeink kirepültek, ezért szeretnénk egy lakásban tartott, okos, szeretetet kapó és adni is tudó kutyust. Ez a fajta nagyon tetszik, ezért szeretném megkérdezni, hogy eladó kiskutyákra mikor lehet számítani. Válaszát megköszönve: Tisztelettel: Járfásné Kerényi Eszter

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

%d blogger ezt szereti: