Dr. Bendzsel Dániel – állatorvosdoktor - Budapest - Kutya Portál Dr. Bendzsel Dániel – állatorvosdoktor - Budapest - Kutya Portál

Dr. Bendzsel Dániel – állatorvosdoktor – Budapest

Kórházvezető állatorvos.

Szakterület: általános állatorvosi ellátás + kutyák és macskák belgyógyászata, lágyszöveti sebészete és fülészeti ellátása.

Rendelés helye: Hungarovet Állatkórház – 1223 Budapest XXII. kerület, Brassói utca 10/a.

Állatorvosi szolgáltatások: kutyák, macskák és egzotikus állatok teljes körű állatorvosi ellátása + teljes körű sebészet, belgyógyászat, szaporodásbiológia és szülészeti ellátás. Allergia vizsgálat végzése, bőrgyógyászati ellátás. Diatetikai tanácsadás, fizioterápia, fogtisztítás, fülészeti kezelések, kardiológiai vizsgálatok, labordiagnosztika, mágnesterápiás gyógykezelés, röntgen és ultrahang diagnosztika.

Magyarország első amerikai rendszerű állatorvosi praxisa. 2011 évtől a Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Karának Oktató Állatkórháza.

Rendelési idő: Hétfő – Péntek 12.00 – 20.00,

Szombat 9.00 – 12.00

Hivatalos weboldal: vetnetinfo.com/hungarovetallatkorhaz

Facebook oldal >>

Hungarovet Állatkórház YouTube csatornája >>

Twitter fórum >>

E-mail: info@hungarovetrendelo.hu

Telefon: + 36 1 362 2699; +36 70 637 0352.A szerző Minden bejegyzés megtekintése Szerző weboldala

Vámosi Ildikó

Vámosi Ildikó vagyok, tenyésztő. Szeretem az állatokat, legfőképpen a kutyákat. A családom mellett a chow-chowk töltik ki az életem. Már lassan 23 éve, hogy imádom őket és 20 éve tenyésztem is őket. Az eltelt évek alatt a kutyáinkkal megéltünk sok jót és rosszat is, viszont, amit cserébe kaptunk tőlük, az pénzzel megfizethetetlen, a tiszta szeretetet!
A Kutya Portál olvasóit szeretném érdekes témákkal segítve eligazodni a kutyák világában.

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

%d blogger ezt szereti: