Dr. Diószegi Zoltán - klinikai főorvos - Budapest - Kutya Portál Dr. Diószegi Zoltán - klinikai főorvos - Budapest - Kutya Portál

Dr. Diószegi Zoltán – klinikai főorvos – Budapest

Kisállatgyógyász, klinikus szakállatorvos, a Kisállat Ortophédiai Egyesület tagja.

Szakterület:

Általános állatorvosi kezelés + kisállat-sebészet, kisállat-ortopédia, kisállat-neurológia.

Tudományos tevékenység: humán kutatási projektek támogatása.

Rendelés helye:

Szent István Egyetem Állatorvos-Tudományi Kar, Sebészeti és Szemészeti Tanszék és Klinika – 1078 Budapest VII. kerület, István u. 2.

Állatorvosi szolgáltatások:

A sebészeti betegek alapellátásán túl a klinika fő profilja a speciális sebészeti diagnosztika és műtéti ellátás. Speciális ortopédiai műtétek, artroszkópiás beavatkozások, valamint gerincműtétek végzése, onkológiai és plasztikai beavatkozások, kisállatok szájsebészeti és fogászati ellátása. Szakrendelések: röntgenvizsgálatok, CT vizsgálatok végzése, szemészet, fogászat, ortopédia.

Rendelési idő:

Kórházi részleg 0-24 órában fogadja a beteg állatokat. A röntgen és CT vizsgálatokra 9.00 – 15.00 óráig kerül sor. A szakrendeléseket 9.00 – 16.00 óráig végzik.

Hivatalos weboldal: www.kisallatsebeszet.hu

E-mail: info@kisallatsebeszet.hu; zdiosz@yahoo.com

Telefon: +36 1 478 4197. (08.00 – 20.00 óra között hívható)A szerző Minden bejegyzés megtekintése Szerző weboldala

Vámosi Ildikó

Vámosi Ildikó vagyok, tenyésztő. Szeretem az állatokat, legfőképpen a kutyákat. A családom mellett a chow-chowk töltik ki az életem. Már lassan 23 éve, hogy imádom őket és 20 éve tenyésztem is őket. Az eltelt évek alatt a kutyáinkkal megéltünk sok jót és rosszat is, viszont, amit cserébe kaptunk tőlük, az pénzzel megfizethetetlen, a tiszta szeretetet!
A Kutya Portál olvasóit szeretném érdekes témákkal segítve eligazodni a kutyák világában.

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

%d blogger ezt szereti: