Dr. Gargya Sándor– magán állatorvos - Debrecen - Kutya Portál Dr. Gargya Sándor– magán állatorvos - Debrecen - Kutya Portál

Dr. Gargya Sándor– magán állatorvos – Debrecen

Szakterület: általános állatorvosi kezelés + kardiológia, sebészet, szaporodásbiológia, belgyógyászat.

Munkahely: Józsavet Kisállatorvosi Rendelő – 4225 Debrecen, Március 15. utca 70.

Rendelési idő: Hétfő – Péntek 17.00 – 20.00, Szombat és Vasárnap ügyeleti rendszer telefonos időpont egyeztetés alapján.

Állatorvosi szolgáltatások: Kisállatok általános állatorvosi ellátása + teljes körű sebészete, belgyógyászata, műszeres diagnosztikája, ultrahang és röntgen, labordiagnosztikája, szaporodásbiológiai- és szülészeti, fogászati, onkológiai, bőrgyógyászati ellátása. Szemészeti vizsgálatok és műtétek, genetikai szűrővizsgálatok végzése. Egzotikus állatok állatorvosi ellátása.

Hivatalos weboldal: www.jozsavet.hu

Hivatalos Facebook oldal: facebook.com/www.jozsavet.hu

Telefon: +36 70 329 4305. Ügyeleti időben: +36 70 329 4305, ha nem elérhető hívja a Városi Rendelő ügyeleti számát: +36 30 565 9255.A szerző Minden bejegyzés megtekintése Szerző weboldala

Vámosi Ildikó

Vámosi Ildikó vagyok, tenyésztő. Szeretem az állatokat, legfőképpen a kutyákat. A családom mellett a chow-chowk töltik ki az életem. Már lassan 23 éve, hogy imádom őket és 20 éve tenyésztem is őket. Az eltelt évek alatt a kutyáinkkal megéltünk sok jót és rosszat is, viszont, amit cserébe kaptunk tőlük, az pénzzel megfizethetetlen, a tiszta szeretetet!
A Kutya Portál olvasóit szeretném érdekes témákkal segítve eligazodni a kutyák világában.

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

%d blogger ezt szereti: