Dr. Tilinger István – magán állatorvos - Vác - Kutya Portál Dr. Tilinger István – magán állatorvos - Vác - Kutya Portál

Dr. Tilinger István – magán állatorvos – Vác

Szakterület: általános állatorvosi kezelés + lódiagnosztika, kisállat sebészet.

Munkahely: Tilinger Városi Állatorvosi Centrum – 2600 Vác, Honvéd u. 18.

Rendelési idő: Hétfő 17.00 – 19.00, Kedd – Csütörtök 8.30 – 10.30, Péntek 8.30 – 10.30; 16.00 – 18.00, Szombat – telefonos egyeztetés után várakozás nélkül, Vasárnap 19.00 – 20.00.

Állatorvosi szolgáltatások: Általános állatorvosi ellátás + széles körű sebészeti ellátás, belgyógyászat, műszeres diagnosztika, ultrahang és röntgen, labordiagnosztika, szaporodásbiológiai- és szülészet. Szemészeti vizsgálat és műtétek végzése, parazitológiai vizsgálatok végzése, daganatterápi alkalmazása. Nagy állatok kezelése, ló gyógyászat, lovak általános belgyógyászati, sebészeti, szemészeti, szülészeti vizsgálata és kezelése, szülészeti ultrahangvizsgálata, valamint laborvizsgálatok végzése. Haszonállatok, szarvasmarha, juh, kecske, sertés és baromfiállomány vizsgálata és ellátása.

Hivatalos weboldal: tilinger-vac.hu

E-mail: tilingervac@gmail.com

Telefon: +36 27 313 555; +36 30 414 6890.A szerző Minden bejegyzés megtekintése Szerző weboldala

Vámosi Ildikó

Vámosi Ildikó vagyok, tenyésztő. Szeretem az állatokat, legfőképpen a kutyákat. A családom mellett a chow-chowk töltik ki az életem. Már lassan 23 éve, hogy imádom őket és 20 éve tenyésztem is őket. Az eltelt évek alatt a kutyáinkkal megéltünk sok jót és rosszat is, viszont, amit cserébe kaptunk tőlük, az pénzzel megfizethetetlen, a tiszta szeretetet!
A Kutya Portál olvasóit szeretném érdekes témákkal segítve eligazodni a kutyák világában.

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

%d blogger ezt szereti: