fbpx

Dr. Túri Ákos – kisállatgyógyász klinikus szakállatorvos – Kecskemét

Dr. Túri Ákos - kisállatgyógyász klinikus szakállatorvos - Kecskemét
Forrás: Pixabay


Dr. Túri Ákos kisállatgyógyász klinikus szakállatorvos és egyetemi oktató is.

Szakterület:

Általános állatorvosi ellátás, laparoszkópos sebész, ultrahang specialista.

Rendelés helye:

Túri Állatkórház – 6000 Kecskemét Búzavirág u. 46.

Telefon: +36 75 541 095 /időpont egyeztetés – központi szám/
Non-stop hívható ügyeletes szám: 06-30-2-096-096
E-mail: turiallatkorhaz@gmail.com

Ismerje meg a Túri Állatkórházat!

A Kecskemét Búzavirág u. 46. szám alatt az 1993-ban létesített állatorvosi rendelő 2016. májusától a Túri Állatkórház irányítása alá került. Az 1991-ben kialakított, az év minden napjára vonatkozó non-stop állatorvosi ügyeleti rendszer így immár a Kecskemét és környéke állattulajdonosai számára is elérhető.
Az úgynevezett szatelit állatorvosi ügyeleti rendszernek része a Búzavirág utca 46. száma alatt felújított állatorvosi rendelő. Az ünnepnapokon és éjszaka ellátott állatorvosi sürgősségi ügyelet minden esetben előzetes telefonos egyeztetés alapján érhető el. A betegirányító a telefonos információ csere alapján rendeli hozzá az adott beteghez az ellátás helyszínét és az ellátó állatorvos személyét.
Az állatorvosi egészségügyi egységek különböző felszereltségűek, az ügyeletbe 1-3 állatorvosi diplomával rendelkező szakemberek és több állatorvosi asszisztenst berendelését is megszerveztük.

A szerző Minden bejegyzés megtekintése

Kovács István

Kovács István vagyok, a kutya-portal.hu-t üzemeltetője, gyerekkorom óta kutyaszerető kutyatulajdonos. Szeretném webes tudásomat a kutyások, tenyésztők és állatorvosok szolgálatába állítani.

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

%d blogger ezt szereti: