Új, képes sorozatot indítunk „Kiállítások világa” címmel, mely a nagy jelentőséggel bíró külföldi illetve magyar szervezésű kutyakiállítások sokszínű, különleges és érdekes világába kalauzolja el olvasóit.

Exkluzív képes sorozatunk izgalmas és érdekes beszámolókkal, valamint sok-sok fotóval körítve betekintést nyújt a kiállítások varázslatos (és egyben számunkra, kiállítók számára néha meglepő) világába a kutyakiállítók szemén keresztül láttatva mindezt.

A kutyakiállítások világa, mely a kiállításra kilátogató kutyát szerető emberek, családok számára vonzó és különleges világ, sok szép kutya felvonulása a ringekben fajtacsoportokra bontva.

A kutyakiállítások világa, ahol megcsodálhatjuk a különböző kutyafajták legszebb egyedeit, ezen felül számtalan színes programot, kutyás bemutatókat is láthatunk a kutyás sportok több területéről. Szurkolhatunk a sportos kutyáknak az agility ügyességi versenyein, a különböző kutyakiképző iskolák bemutatóiban megnézhetjük, milyen ügyesen dolgoznak a munkakutyák, láthatunk rendőrkutyás bemutatókat, a magyar fajtákat előtérbe helyezve terelőkutyás bemutatókat, az ügyességre és a tanulásra helyezve a hangsúlyt dog dancing bemutatókat.

A kutyakiállítások világa, mely a kutyák szeretetére való ösztönzésen túl a gyerekeknek és a fiatal nemzedéknek is kiváló szórakozás. A kiállításra kilátogató gyerekek különböző játékos programokban vehetnek részt. Valamint a 8 és 18 év közötti fiatalok nézőként vagy aktív felvezetőként is részt vehetnek a Junior Handling versenyekben.

A kutyakiállítások, ami a kutyát tenyésztők/kiállítók sportja, egy különlegesen izgalmas hobbi, mely idővel szenvedéllyé válik. E különleges világba szeretnénk minden kutyát szerető embert, családot, olvasót meghívni. Tartsatok velünk erre az érdekes és izgalmas kirándulásra a kutyakiállítások különleges világába.

A 2014-es hazai kutyakiállítások beszámolói:

1. A salgótarjáni CAC Nemzeti Kiállítás – 2014. március 23. beszámolója >>

2. A békéscsabai CAC Nemzeti Kiállítás – 2014. Április 05. beszámolója >>

3. A szilvásváradi 3 x CACIB Nemzetközi Kutyakiállítás – 2014. Április 19 – 20 – 21. beszámolója >>

4. A kiskunfélegyházi CAC Nemzeti Kutyakiállítás – 2014. Április 27. beszámolója >>

5. A karcagi CAC Nemzeti Kutyakiállítás – 2014. Május 4. beszámolója >>

6. A zalaegerszegi CAC Nemzeti Kutyakiállítás – 2014. Május 3. beszámolója >>

7. A székesfehérvári 2 x CACIB Nemzetközi Kutyakiállítás – 2014. Május 10-11. beszámolója >>

8. A sóstói CAC Nemzeti Kutya Show – 2014. Június 1. beszámolója >>

9. A komáromi 3 x CACIB Nemzetközi Kutyakiállítás 2014. Június 07 – 08 – 09. beszámolója >>

A 2014-es külföldi kutyakiállítások beszámolói:

1. “Eurasia” – Oroszország legnagyobb kutyás showja >>Ha kutyakiállító vagy, illetve ha érdeklődsz a kutyakiállítások világa után, ajánlom figyelmedbe a szerző hivatalos honlapját, ahol az elmúlt évek kutyakiállítási naptárjai, a 2020. évi hivatalos MEOESZ kutyakiállítási naptár és  az összes 2020. évi MEOESZ kutyakiállítás magyar és angol nyelvű ajánlója a már megszokott formában lesz elérhető!

Keresd Vámosi Ildikó kutyás cikkíró, szerző hivatalos honlapját:
Http://ildikovamosi.hu/

🙂 Köszönöm, ha megtisztelsz a látogatásoddal! 🙂