A Kutya Portál a hazai kutyakiállítás kategóriában folyamatosan, hétről-hétre haladva megjeleníti a MEOE Szövetség és tag Szervezetei által Magyarországon megrendezésre kerülő CAC illetve CACIB kutyakiállítások ajánlóit.

A kiállítási ajánlók mindegyikében összefoglalva megtalálhatók az adott kutyakiállításhoz kapcsolódó nevezési információk, a programok, a későbbiek folyamán statisztika és további értékes információk is! A kiállítási ajánlókban plusz lehetőségként a kiállítást rendező Egyesületről, a kiállítás városáról, helyszínéről is olvashatók különleges és érdekes információk, mindezen felül évekre visszamenőleg az adott kiállításhoz kapcsolódó videók is megtekinthetők bennük!

A kiállítási ajánlók egy kattintással elérhetők az adott évi MEOESZ kiállítási naptárunkból is.

A 2017. évi kiállítási szezon végeztével készítettünk egy kis statisztikát arról, hogy melyek voltak portálunk legnépszerűbb és legnagyobb nézettséget elért kiállítási ajánlói az idén! Íme, a lista!

2017 TOP 10 kiállítási ajánlói a Kutya Portálon

Sorszám Típus Helyszín
01. FeHoVa Winter Dog Show Budapest
02. Grand Prix 3 x CACIB Nemzetközi Kutyakiállítás Budapest
03. 2 x CACIB Nemzetközi Kutyakiállítás Debrecen
04, 2 x CACIB Nemzetközi Kutyakiállítás Székesfehérvár
05. 3 x CACIB Nemzetközi Kutyakiállítás Komárom
06. 2 napos CACIB + egy Esti CAC Szombathely
07, Marathon Dog Show Miskolc
08. 2 x CAC Nemzeti Kutyakiállítás Pápa
09. 2 x CACIB Nemzetközi Kutyakiállítás Hódmezővásárhely
10. 2 x CAC Nemzeti Kutyakiállítás Kecskemét

Gratulálunk a gondos szervezéshez és sikeres lebonyolításhoz a MEOE Szövetségnek és minden olyan tag Egyesületnek, amely az idén kutyakiállítást rendezett!

A 2018-as évre a kiállítást rendező Egyesületeknek és a MEOE Szövetségnek színvonalas rendezvényeket és jó munkát, a küllembíró hölgyeknek és uraknak számtalan bírálandó szép kutyát, jó egészséget, elismerésre méltó munkát és sok pozitív visszajelzést kívánunk! 🙂

Köszönjük, hogy rengetegen böngészitek, és gyakorta felkeresitek az éves kutyakiállítási naptárainkat, melyek 2014-től indulva a nagyszámú megtekintésnek köszönhetően minden évben az első találatok között jönnek fel a Google-ban! 🙂

Köszönjük, hogy hasznosnak gondoljátok és keresitek a kutyakiállítási ajánlóinkat, melyek nemcsak a kiállítók körében látogatottak, de a kiállításokra kilátogató vendégek is nagy számban megtekintik számítógépről, mobiltelefonról és tabletről egyaránt!

Köszönjük, ha jövő évben is bizalmat szavaztok a Kutya Portálnak! Várunk mindenkit szeretettel és sok hasznos kutyakiállítási ajánlóval, valamint számtalan értékes cikkel! 🙂

Ajánljuk figyelmetekbe a 2018. évi MEOESZ kutyakiállítási naptárunkat, melyből minden kiállítás ajánlója elérhető lesz a jövőben is! 🙂

Végezetül, de nem utolsó sorban, minden kedves tenyésztőnek és kutyakiállítónak, a MEOE Szövetség minden tisztségviselőjének, dolgozójának és tagjának Szeretetben gazdag Békés, Boldog Karácsonyt, valamint eredményekben és sikerekben, sok-sok örömben, egymás iránti toleranciában és békességben, és legfőképpen jó egészségben gazdag, nagyon Boldog Új Esztendőt kívánnak a Kutya Portál szerkesztői, Lázárné Vámosi Ildikó és Kovács István! 🙂 😘Kérlek, oszd meg ezt a bejegyzést, hogy minél több kutyakiállítóhoz és érdeklődőhöz eljuthasson! 🙂 Köszönjük! 🙂.Ha kutyakiállító vagy, illetve ha érdeklődsz a kutyakiállítások világa után, ajánlom figyelmedbe a szerző hivatalos honlapját, ahol az elmúlt évek kutyakiállítási naptárjai, a 2020. évi hivatalos MEOESZ kutyakiállítási naptár és  az összes 2020. évi MEOESZ kutyakiállítás magyar és angol nyelvű ajánlója a már megszokott formában lesz elérhető!

Keresd Vámosi Ildikó kutyás cikkíró, szerző hivatalos honlapját:
Http://ildikovamosi.hu/

🙂 Köszönöm, ha megtisztelsz a látogatásoddal! 🙂