Kutya Portál 2017 TOP 10 kutyakiállítási ajánló - Kutya Portál Kutya Portál 2017 TOP 10 kutyakiállítási ajánló - Kutya Portál

Kutya Portál 2017 TOP 10 kutyakiállítási ajánló

2017 TOP 10 kiállítási ajánlói a Kutya PortálonA Kutya Portál a hazai kutyakiállítás kategóriában folyamatosan, hétről-hétre haladva megjeleníti a MEOE Szövetség és tag Szervezetei által Magyarországon megrendezésre kerülő CAC illetve CACIB kutyakiállítások ajánlóit.

A kiállítási ajánlók mindegyikében összefoglalva megtalálhatók az adott kutyakiállításhoz kapcsolódó nevezési információk, a programok, a későbbiek folyamán statisztika és további értékes információk is! A kiállítási ajánlókban plusz lehetőségként a kiállítást rendező Egyesületről, a kiállítás városáról, helyszínéről is olvashatók különleges és érdekes információk, mindezen felül évekre visszamenőleg az adott kiállításhoz kapcsolódó videók is megtekinthetők bennük!

A kiállítási ajánlók egy kattintással elérhetők az adott évi MEOESZ kiállítási naptárunkból is.

A 2017. évi kiállítási szezon végeztével készítettünk egy kis statisztikát arról, hogy melyek voltak portálunk legnépszerűbb és legnagyobb nézettséget elért kiállítási ajánlói az idén! Íme, a lista!

2017 TOP 10 kiállítási ajánlói a Kutya Portálon

Sorszám Típus Helyszín
01. FeHoVa Winter Dog Show Budapest
02. Grand Prix 3 x CACIB Nemzetközi Kutyakiállítás Budapest
03. 2 x CACIB Nemzetközi Kutyakiállítás Debrecen
04, 2 x CACIB Nemzetközi Kutyakiállítás Székesfehérvár
05. 3 x CACIB Nemzetközi Kutyakiállítás Komárom
06. 2 napos CACIB + egy Esti CAC Szombathely
07, Marathon Dog Show Miskolc
08. 2 x CAC Nemzeti Kutyakiállítás Pápa
09. 2 x CACIB Nemzetközi Kutyakiállítás Hódmezővásárhely
10. 2 x CAC Nemzeti Kutyakiállítás Kecskemét

Gratulálunk a gondos szervezéshez és sikeres lebonyolításhoz a MEOE Szövetségnek és minden olyan tag Egyesületnek, amely az idén kutyakiállítást rendezett!

A 2018-as évre a kiállítást rendező Egyesületeknek és a MEOE Szövetségnek színvonalas rendezvényeket és jó munkát, a küllembíró hölgyeknek és uraknak számtalan bírálandó szép kutyát, jó egészséget, elismerésre méltó munkát és sok pozitív visszajelzést kívánunk! 🙂

Köszönjük, hogy rengetegen böngészitek, és gyakorta felkeresitek az éves kutyakiállítási naptárainkat, melyek 2014-től indulva a nagyszámú megtekintésnek köszönhetően minden évben az első találatok között jönnek fel a Google-ban! 🙂

Köszönjük, hogy hasznosnak gondoljátok és keresitek a kutyakiállítási ajánlóinkat, melyek nemcsak a kiállítók körében látogatottak, de a kiállításokra kilátogató vendégek is nagy számban megtekintik számítógépről, mobiltelefonról és tabletről egyaránt!

Köszönjük, ha jövő évben is bizalmat szavaztok a Kutya Portálnak! Várunk mindenkit szeretettel és sok hasznos kutyakiállítási ajánlóval, valamint számtalan értékes cikkel! 🙂

Ajánljuk figyelmetekbe a 2018. évi MEOESZ kutyakiállítási naptárunkat, melyből minden kiállítás ajánlója elérhető lesz a jövőben is! 🙂

Végezetül, de nem utolsó sorban, minden kedves tenyésztőnek és kutyakiállítónak, a MEOE Szövetség minden tisztségviselőjének, dolgozójának és tagjának Szeretetben gazdag Békés, Boldog Karácsonyt, valamint eredményekben és sikerekben, sok-sok örömben, egymás iránti toleranciában és békességben, és legfőképpen jó egészségben gazdag, nagyon Boldog Új Esztendőt kívánnak a Kutya Portál szerkesztői, Lázárné Vámosi Ildikó és Kovács István! 🙂 😘Kérlek, oszd meg ezt a bejegyzést, hogy minél több kutyakiállítóhoz és érdeklődőhöz eljuthasson! 🙂 Köszönjük! 🙂.Kutya Portál, egy értékes weboldal a kutyák szerelmeseinek!Ha kutyakiállító vagy, illetve ha érdeklődsz a kutyakiállítások világa után, az alábbi cikkek is hasznosak lehetnek számodra:

Ajánljuk figyelmedbe a 2018. évi MEOESZ kutyakiállítási naptárunkat, melyből minden kiállítási ajánlónk elérhető illetve elérhető lesz!

2018. Február 15 és 18 között kerül megrendezésre a 4 napos Nemzetközi kutyakiállítás, a FeHoVa Winter Dog Show a MEOE Szövetség rendezésében. További információk portálunk kiállítási ajánlójában olvashatóak.

Kicsit más szemszögből nyújt betekintést a kutyakiállítások világába a “Kiállítások világa – A handling és a handlerek” című cikkünk, melyet 3 kedves, handler lánynak köszönhetünk.

World Dog Show és Euro Dog Show kiállítási naptár, az elmúlt és az elkövetkezendő évek Világkiállításainak és Európa Kutyakiállításainak dátumaival, helyszíneivel, a hivatalos honlapok, az eredmények, néhány színes videó linkjeivel és portálunk ajánlóival!

Portálunkon elérhetőek az előző évek kutyakiállítási naptárjai, a 2017. évi MEOESZ kutyakiállítási naptár, a 2016. évi MEOESZ kiállítási naptár, a 2015. évi kiállítási naptár, és a 2014. évi kutyakiállítási naptár, melyekből visszanézhetők a pontos dátumok és helyszínek, továbbá minden kiállítási ajánlónk!

Ajánljuk figyelmedbe további hasznos cikkeinket is:

Kedves állatszerető barátaink! Karácsony nem az ész, hanem a szív ünnepe. És a szív érzi, hogy azok is ott vannak Veled a karácsonyfa körül, akiket a szemeddel nem látsz, és az eszeddel nem hiszel….. A „Karácsonyra virradó éjjel a Szivárványhídon” minden olyan embernek szól, aki az állatok szerelmese és már veszített el kisállatot, kutyát, cicát, madarat. A Kutya Portál karácsonyi cikke egy csodásan tiszta üzenet minden ember számára, mellyel, MI, szerkesztők Boldog Karácsonyt kívánunk Nektek! 🙂

Még a tél beköszönte előtt: 7 tévhit a kutyákról és a télről.

Figyelem! A lehűlés (hipotermia) a kutyákat is veszélyezteti! Az alacsony testhőmérsékséklet és a kihűlés veszélyeiről olvashatsz “Az alacsony testhőmérséklet veszélyei – A hipotermia kutyákban” című cikkünkben.

Jó böngészést hasznos cikkeink között és kellemes időtöltést oldalunkon! 🙂Kutya Portál, a felelősségteljes kutyaszeretők weboldala!

🙂 Várunk vissza portálunkra! 🙂

Kövess minket a facebookon is! A szerző Minden bejegyzés megtekintése Szerző weboldala

Vámosi Ildikó

Vámosi Ildikó vagyok, tenyésztő. Szeretem az állatokat, legfőképpen a kutyákat. A családom mellett a chow-chowk töltik ki az életem. Már lassan 23 éve, hogy imádom őket és 20 éve tenyésztem is őket. Az eltelt évek alatt a kutyáinkkal megéltünk sok jót és rosszat is, viszont, amit cserébe kaptunk tőlük, az pénzzel megfizethetetlen, a tiszta szeretetet!
A Kutya Portál olvasóit szeretném érdekes témákkal segítve eligazodni a kutyák világában.

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

%d blogger ezt szereti: