A Kutya Portál a hazai kutyakiállítás kategóriában folyamatosan, hétről-hétre haladva megjeleníti a MEOE Szövetség és tag Szervezetei által Magyarországon megrendezésre kerülő CAC illetve CACIB kutyakiállítások ajánlóit.

A kiállítási ajánlók mindegyikében összefoglalva megtalálhatók az adott kutyakiállításhoz kapcsolódó nevezési információk, a programok, a későbbiek folyamán a statisztika és a további hasznos információk! A kiállítási ajánlókban plusz lehetőségként a kiállítást rendező Egyesületről, a kiállítás városáról, helyszínéről is olvashatóak érdekes információk, mindezen felül kedvcsinálóként évekre visszamenőleg az adott kiállításhoz kapcsolódó videók is megtekinthetők!

A kiállítási ajánlók egy kattintással elérhetők az adott évi MEOESZ kiállítási naptárunkból is.

Az 2018. évi kiállítási szezon végeztével készítettünk egy kis statisztikát arról, hogy portálunkon melyek voltak az idei év legnépszerűbb, legnagyobb nézettséget elért kiállítási ajánlói! Nem lenne igazságos a dolog, ha az 1 napos kutyakiállításokat egy kalap alá vennénk a többnapos kiállításokkal, ezért külön-külön készítettük el az egynapos- és a több napon át tartó kiállítások ajánlóinak TOP 10-es listáját!

2018 egynapos kutyakiállításainak TOP 10 kiállítási ajánlói a Kutya Portálon

Sorszám Típus Helyszín
01. President’s Cup CACIB Show Budapest
02. CAC Nemzeti Kutyakiállítás Nyíregyháza
03. CAC Nemzeti Kutyakiállítás Herend
04, CAC Nemzeti Kutyakiállítás Salgótarján
05. CAC Nemzeti Kutyakiállítás Szolnok
06. Champion of Champion Show Budapest
07, CAC Nemzeti Kutyakiállítás Dunaújváros
08. Magyar Nemzeti Kutyafajták Speciál CAC Budapest
09. CAC Nemzeti Kutyakiállítás Mosonmagyaróvár
10. CAC Nemzeti Kutyakiállítás Makó

2018 többnapos kutyakiállításainak TOP 10 kiállítási ajánlói a Kutya Portálon

Sorszám Típus Helyszín
01. FeHoVa Winter Dog Show Budapest
02. 3 x CACIB Nemzetközi Kutyakiállítás Szilvásvárad
03. 2 napos CACIB + 1 esti CAC Szombathely
04, 2 x CACIB Nemzetközi Kutyakiállítás Pécs
05. 2 x CACIB Nemzetközi Kutyakiállítás Debrecen
06. Grand Prix 3 x CACIB Budapest
07. 2 x CAC Nemzeti Kutyakiállítás Székesfehérvár
08. 2 x CAC Nemzeti Kutyakiállítás Pápa
09. 2 x CAC Nemzeti Kutyakiállítás Zalaegerszeg
10. CAC & Retro CAC Miskolc

Gratulálunk a gondos szervezéshez és sikeres lebonyolításhoz a MEOE Szövetségnek és minden olyan tag Egyesületnek, amely az idén kutyakiállítást rendezett!

A 2019-es évre a kiállítást rendező Egyesületeknek és a MEOE Szövetségnek színvonalas rendezvényeket és jó munkát, a küllembíró hölgyeknek és uraknak számtalan bírálandó szép kutyát, jó egészséget, elismerésre méltó munkát és sok pozitív visszajelzést kívánunk! 🙂

Köszönjük, hogy rengetegen böngészitek, és gyakorta felkeresitek az éves kutyakiállítási naptárainkat, melyek 2014-től indulva a nagyszámú megtekintésnek köszönhetően minden évben az első találatok között jönnek fel a Google-ban! 🙂

Köszönjük, hogy hasznosnak gondoljátok és keresitek a kutyakiállítási ajánlóinkat, melyek nemcsak a kiállítók körében látogatottak, de a kiállításokra kilátogató vendégek is nagy számban megtekintik azokat számítógépről, mobiltelefonról és tabletről egyaránt!

Köszönjük, ha jövő évben is bizalmat szavaztok a Kutya Portálnak! Várunk mindenkit szeretettel és sok, hasznos kutyakiállítási ajánlóval! 🙂

Ajánljuk figyelmetekbe a 2019. évi MEOESZ kutyakiállítási naptárunkat, melyből minden kiállítás ajánlója elérhető lesz a jövőben is! 🙂

Végezetül, de nem utolsó sorban, minden kedves tenyésztőnek és kutyakiállítónak, a MEOE Szövetség minden tisztségviselőjének, dolgozójának és tagjának szeretetben gazdag Békés, Boldog Karácsonyt, valamint eredményekben és sikerekben, sok-sok örömben, egymás iránti toleranciában és békességben, és legfőképpen jó egészségben gazdag, nagyon Boldog Új Esztendőt kívánnak a Kutya Portál szerkesztői, Vámosi Ildikó és Kovács István!🙂😘Kérlek, oszd meg ezt a bejegyzést, hogy minél több kutyakiállítóhoz és érdeklődőhöz eljuthasson! 🙂 Köszönjük! 🙂.Ha kutyakiállító vagy, illetve ha érdeklődsz a kutyakiállítások világa után, ajánlom figyelmedbe a szerző hivatalos honlapját, ahol az elmúlt évek kutyakiállítási naptárjai, a 2020. évi hivatalos MEOESZ kutyakiállítási naptár és  az összes 2020. évi MEOESZ kutyakiállítás magyar és angol nyelvű ajánlója a már megszokott formában lesz elérhető!

Keresd Vámosi Ildikó kutyás cikkíró, szerző hivatalos honlapját:
Http://ildikovamosi.hu/

🙂 Köszönöm, ha megtisztelsz a látogatásoddal! 🙂