fbpx

Kutya Portál 2019 TOP 10 kutyakiállítási ajánlóA Kutya Portál a hazai kutyakiállítás kategóriában folyamatosan, hétről-hétre haladva megjeleníti a MEOE Szövetség és tag Szervezetei által Magyarországon megrendezésre kerülő CAC illetve CACIB kutyakiállítások ajánlóit.

A kiállítási ajánlók mindegyikében összefoglalva megtalálhatók az adott kutyakiállításhoz kapcsolódó nevezési információk, a programok, a későbbiek folyamán a statisztika és a további hasznos információk! A kiállítási ajánlókban plusz lehetőségként a kiállítást rendező Egyesületről, a kiállítás városáról, helyszínéről is olvashatóak érdekes információk, mindezen felül kedvcsinálóként évekre visszamenőleg az adott kiállításhoz kapcsolódó videók is megtekinthetők!

A kiállítási ajánlók egy kattintással elérhetők az adott évi MEOESZ kiállítási naptárunkból is.

Az 2019. évi kiállítási szezon végeztével készítettünk egy kis statisztikát arról, hogy portálunkon melyek voltak az idei év legnépszerűbb, legnagyobb nézettséget elért kiállítási ajánlói! Nem lenne igazságos a dolog, ha az 1 napos kutyakiállításokat egy kalap alá vennénk a többnapos kiállításokkal, ezért külön-külön készítettük el az egynapos- és a több napon át tartó kiállítások ajánlóinak TOP 10-es listáját!

2019 egynapos kutyakiállításainak TOP 10 kiállítási ajánlói a Kutya Portálon

Sorszám Típus Helyszín
01. CAC
Nemzeti Kutyakiállítás
Salgótarján
02. CAC
Nemzeti Kutyakiállítás
Nyíregyháza
03. CAC
Nemzeti Kutyakiállítás
Szentlőrinc
04, CAC
Nemzeti Kutyakiállítás
Kapuvár
05. Budapest Winner
CACIB Show
Budapest
06. Champion of Champion
Show
Budapest
07, CAC
Nemzeti Kutyakiállítás
Jászberény
08. CAC
Nemzeti Kutyakiállítás
Szeged
09. Juhász- és Pásztorkutya
CAC
Devecser
10. President’s Cup
CACIB Show
Budapest

2019 többnapos kutyakiállításainak TOP 10 kiállítási ajánlói a Kutya Portálon

Sorszám Típus Helyszín
01. FeHoVa
Winter Dog Show
4 x CACIB
Budapest
02. 2 x CAC
Nemzeti Kutyakiállítás
Békéscsaba
03. Marathon Dog Show
2 x CACIB + egy esti CAC
Miskolc
04, 2 x CACIB
Nemzetközi Kutyakiállítás
Debrecen
05. CAC Nemzeti + Éjszakai CACIB
Nemzetközi Kutyakiállítás
Debrecen
06. 3 x CACIB
Nemzetközi Kutyakiállítás (június)
Komárom
07. 2 x CACIB
Nemzetközi Kutyakiállítás
Hódmezővásárhely
08. 2 x CAC
Nemzeti Kutyakiállítás
Kecskemét
09. 2 x CACIB
Nemzetközi Kutyakiállítás
Székesfehérvár
10. CACIB + 2 napos CACIB
Nemzetközi Kutyakiállítás
Sárvár

Gratulálunk a gondos szervezéshez és sikeres lebonyolításhoz a MEOE Szövetségnek és minden olyan tag Egyesületnek, amely az idén kutyakiállítást rendezett!

A 2020-as évre a kiállítást rendező Egyesületeknek és a MEOE Szövetségnek színvonalas rendezvényeket és jó munkát, a küllembíró hölgyeknek és uraknak számtalan bírálandó szép kutyát, jó egészséget, elismerésre méltó munkát és sok pozitív visszajelzést kívánunk! 🙂

Köszönjük, hogy rengetegen böngészitek, és gyakorta felkeresitek az éves kutyakiállítási naptárainkat, melyek 2014-től indulva a nagyszámú megtekintésnek köszönhetően minden évben az első találatok között jönnek fel a Google-ban! 🙂

Köszönjük, hogy hasznosnak gondoljátok és keresitek a kutyakiállítási ajánlóinkat, melyek nemcsak a kiállítók körében látogatottak, de a kiállításokra kilátogató vendégek is nagy számban megtekintik azokat számítógépről, mobiltelefonról és tabletről egyaránt!

Köszönjük, ha jövő évben is bizalmat szavaztok a Kutya Portálnak! Várunk mindenkit szeretettel és sok, hasznos kutyakiállítási ajánlóval! 🙂

Ajánljuk figyelmetekbe a 2020. évi MEOESZ kutyakiállítási naptárunkat, melyből minden kiállítás ajánlója elérhető lesz a jövőben is! 🙂

Végezetül, de nem utolsó sorban, minden kedves tenyésztőnek és kutyakiállítónak, a MEOE Szövetség minden tisztségviselőjének, dolgozójának és tagjának szeretetben gazdag Békés, Boldog Karácsonyt, valamint eredményekben és sikerekben, sok-sok örömben, egymás iránti toleranciában és békességben, és legfőképpen jó egészségben gazdag, nagyon Boldog Új Esztendőt kívánnak a Kutya Portál szerkesztői, Vámosi Ildikó és Kovács István!🙂😘Kérlek, oszd meg ezt a bejegyzést, hogy minél több kutyakiállítóhoz és érdeklődőhöz eljuthasson! 🙂 Köszönjük! 🙂.Kutya Portál, egy értékes weboldal a kutyák szerelmeseinek!Ha kutyakiállító vagy, illetve ha érdeklődsz a kutyakiállítások világa után, az alábbi cikkek is hasznosak lehetnek számodra:

Ajánljuk figyelmedbe a 2020. évi MEOESZ kutyakiállítási naptárunkat, melyből minden kiállítási ajánlónk elérhető illetve elérhető lesz!

2020. Február 13 és 16 között kerül megrendezésre a 4 napos Nemzetközi kutyakiállítás, a FeHoVa Winter Dog Show a MEOE Szövetség rendezésében. További információk portálunk kiállítási ajánlójában olvashatóak.

Kicsit más szemszögből nyújt betekintést a kutyakiállítások világába a “Kiállítások világa – A handling és a handlerek” című cikkünk, melyet 3 kedves, handler lánynak köszönhetünk.

World Dog Show és Euro Dog Show kiállítási naptár, az elmúlt és az elkövetkezendő évek Világkiállításainak és Európa Kutyakiállításainak dátumaival, helyszíneivel, a hivatalos honlapok, az eredmények, néhány színes videó linkjeivel és portálunk ajánlóival!

Portálunkon elérhetőek az előző évek kutyakiállítási naptárjai, a 2019. évi MEOESZ kutyakiállítási naptár, a 2018. évi MEOESZ kutyakiállítási naptár, a 2017. évi MEOESZ kutyakiállítási naptár, a 2016. évi MEOESZ kiállítási naptár, a 2015. évi kiállítási naptár, és a 2014. évi kutyakiállítási naptár, melyekből visszanézhetők a pontos dátumok és helyszínek, továbbá minden kiállítási ajánlónk!

Ajánljuk figyelmedbe további hasznos cikkeinket is:

Kedves állatszerető barátaink! Karácsony nem az ész, hanem a szív ünnepe. És a szív érzi, hogy azok is ott vannak Veled a karácsonyfa körül, akiket a szemeddel nem látsz, és az eszeddel nem hiszel….. A „Karácsonyra virradó éjjel a Szivárványhídon” minden olyan embernek szól, aki az állatok szerelmese és már veszített el kisállatot, kutyát, cicát, madarat. A Kutya Portál karácsonyi cikke egy csodásan tiszta üzenet minden ember számára, mellyel, MI, szerkesztők Boldog Karácsonyt kívánunk Nektek! 🙂

Még a tél beköszönte előtt: Téli mancsvédelem a kutyáknál.

Figyelem! A lehűlés (hipotermia) a kutyákat is veszélyezteti! Az alacsony test hőmérsékséklet és a kihűlés veszélyeiről olvashatsz “Az alacsony testhőmérséklet veszélyei – A hipotermia kutyákban” című cikkünkben.

Jó böngészést hasznos cikkeink között és kellemes időtöltést oldalunkon! 🙂Kutya Portál, a felelősségteljes kutyaszeretők weboldala!

🙂 Várunk vissza portálunkra! 🙂

Kövess minket a facebookon is! 

A szerző Minden bejegyzés megtekintése Szerző weboldala

Vámosi Ildikó

Vámosi Ildikó vagyok, tenyésztő. Szeretem az állatokat, legfőképpen a kutyákat. A családom mellett a chow-chowk töltik ki az életem. Már lassan 23 éve, hogy imádom őket és 20 éve tenyésztem is őket. Az eltelt évek alatt a kutyáinkkal megéltünk sok jót és rosszat is, viszont, amit cserébe kaptunk tőlük, az pénzzel megfizethetetlen, a tiszta szeretetet!
A Kutya Portál olvasóit szeretném érdekes témákkal segítve eligazodni a kutyák világában.

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

%d blogger ezt szereti: