A Kutya Portál a hazai kutyakiállítás kategóriában folyamatosan, hétről-hétre haladva megjeleníti a MEOE Szövetség és tag Szervezetei által Magyarországon megrendezésre kerülő CAC illetve CACIB kutyakiállítások ajánlóit.

A kiállítási ajánlók mindegyikében összefoglalva megtalálhatók az adott kutyakiállításhoz kapcsolódó nevezési információk, a programok, a későbbiek folyamán a statisztika és a további hasznos információk! A kiállítási ajánlókban plusz lehetőségként a kiállítást rendező Egyesületről, a kiállítás városáról, helyszínéről is olvashatóak érdekes információk, mindezen felül kedvcsinálóként évekre visszamenőleg az adott kiállításhoz kapcsolódó videók is megtekinthetők!

A kiállítási ajánlók egy kattintással elérhetők az adott évi MEOESZ kiállítási naptárunkból is.

Az 2019. évi kiállítási szezon végeztével készítettünk egy kis statisztikát arról, hogy portálunkon melyek voltak az idei év legnépszerűbb, legnagyobb nézettséget elért kiállítási ajánlói! Nem lenne igazságos a dolog, ha az 1 napos kutyakiállításokat egy kalap alá vennénk a többnapos kiállításokkal, ezért külön-külön készítettük el az egynapos- és a több napon át tartó kiállítások ajánlóinak TOP 10-es listáját!

2019 egynapos kutyakiállításainak TOP 10 kiállítási ajánlói a Kutya Portálon

Sorszám Típus Helyszín
01. CAC
Nemzeti Kutyakiállítás
Salgótarján
02. CAC
Nemzeti Kutyakiállítás
Nyíregyháza
03. CAC
Nemzeti Kutyakiállítás
Szentlőrinc
04, CAC
Nemzeti Kutyakiállítás
Kapuvár
05. Budapest Winner
CACIB Show
Budapest
06. Champion of Champion
Show
Budapest
07, CAC
Nemzeti Kutyakiállítás
Jászberény
08. CAC
Nemzeti Kutyakiállítás
Szeged
09. Juhász- és Pásztorkutya
CAC
Devecser
10. President’s Cup
CACIB Show
Budapest

2019 többnapos kutyakiállításainak TOP 10 kiállítási ajánlói a Kutya Portálon

Sorszám Típus Helyszín
01. FeHoVa
Winter Dog Show
4 x CACIB
Budapest
02. 2 x CAC
Nemzeti Kutyakiállítás
Békéscsaba
03. Marathon Dog Show
2 x CACIB + egy esti CAC
Miskolc
04, 2 x CACIB
Nemzetközi Kutyakiállítás
Debrecen
05. CAC Nemzeti + Éjszakai CACIB
Nemzetközi Kutyakiállítás
Debrecen
06. 3 x CACIB
Nemzetközi Kutyakiállítás (június)
Komárom
07. 2 x CACIB
Nemzetközi Kutyakiállítás
Hódmezővásárhely
08. 2 x CAC
Nemzeti Kutyakiállítás
Kecskemét
09. 2 x CACIB
Nemzetközi Kutyakiállítás
Székesfehérvár
10. CACIB + 2 napos CACIB
Nemzetközi Kutyakiállítás
Sárvár

Gratulálunk a gondos szervezéshez és sikeres lebonyolításhoz a MEOE Szövetségnek és minden olyan tag Egyesületnek, amely az idén kutyakiállítást rendezett!

A 2020-as évre a kiállítást rendező Egyesületeknek és a MEOE Szövetségnek színvonalas rendezvényeket és jó munkát, a küllembíró hölgyeknek és uraknak számtalan bírálandó szép kutyát, jó egészséget, elismerésre méltó munkát és sok pozitív visszajelzést kívánunk! 🙂

Köszönjük, hogy rengetegen böngészitek, és gyakorta felkeresitek az éves kutyakiállítási naptárainkat, melyek 2014-től indulva a nagyszámú megtekintésnek köszönhetően minden évben az első találatok között jönnek fel a Google-ban! 🙂

Köszönjük, hogy hasznosnak gondoljátok és keresitek a kutyakiállítási ajánlóinkat, melyek nemcsak a kiállítók körében látogatottak, de a kiállításokra kilátogató vendégek is nagy számban megtekintik azokat számítógépről, mobiltelefonról és tabletről egyaránt!

Köszönjük, ha jövő évben is bizalmat szavaztok a Kutya Portálnak! Várunk mindenkit szeretettel és sok, hasznos kutyakiállítási ajánlóval! 🙂

Ajánljuk figyelmetekbe a 2020. évi MEOESZ kutyakiállítási naptárunkat, melyből minden kiállítás ajánlója elérhető lesz a jövőben is! 🙂

Végezetül, de nem utolsó sorban, minden kedves tenyésztőnek és kutyakiállítónak, a MEOE Szövetség minden tisztségviselőjének, dolgozójának és tagjának szeretetben gazdag Békés, Boldog Karácsonyt, valamint eredményekben és sikerekben, sok-sok örömben, egymás iránti toleranciában és békességben, és legfőképpen jó egészségben gazdag, nagyon Boldog Új Esztendőt kívánnak a Kutya Portál szerkesztői, Vámosi Ildikó és Kovács István!🙂😘Kérlek, oszd meg ezt a bejegyzést, hogy minél több kutyakiállítóhoz és érdeklődőhöz eljuthasson! 🙂 Köszönjük! 🙂További hasznos és értékes cikkek a kutyák szerelmeseinek a szerző hivatalos honlapján tekinthetők meg.

Keresd Vámosi Ildikó kutyás cikkíró, szerző hivatalos honlapját:
Http://ildikovamosi.hu/

🙂 Köszönöm, ha megtisztelsz a látogatásoddal! 🙂