A Kutya Portált bemutató sorozatunk első részében olvasóink megismerkedhettek portálunkkal, létrehozásának ötletével, hitvallásunkkal és célkitűzéseinkkel. A következő részekben a kezdetektől számítva a portál fejlődésének negyedévenkénti összefoglalóit olvashatják el.

Kutya Portál, a nemzetközi információs tér a kutyákat szeretőknek, a kutyákért rajongóknak, a kutyatenyésztőknek és a hobbi kutyás internetezőknek egyaránt.

Az októberi indulás után az első cikkek között a Komáromban megrendezésre került 2 x CACIB kutyakiállítás ajánlóját olvashatták el a Salgótarjáni CAC kutyakiállításéval egyetemben, valamint egy érdekes cikket a MANCS programról, amelyet a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság indított el, egy Mancs névre hallgató kutya adottságait kihasználva tanítják az óvodásokat a gyalogosátkelőn való biztonságos közlekedésre.

Novemberben feltöltésre került a 2014. évi MEOESZ kiállítási naptár, ezzel segítve a tenyésztőket a jövő évi kiállítási terveikben, valamint egy érdekes cikk arról, miért is van szükségünk kutyára.

Decemberben, a hideg és a hó beköszöntével az olvasók tanácsokat kaphattak a téli időjárás veszélyeiről a kutyákra nézve.

A Karácsony és a Szilveszter közeledtével felhívtuk a kutyás családok, emberek figyelmét, hogy az ünnepek idején fokozottan figyeljenek oda és védjék kutyáikat a tűzijátékok és petárdák fény és hanghatásaitól.

E hónapban elindult a Kutya Portál Blog oldala, érdekes cikkeivel az információk sokszínűségét kínálva olvasóinak.

A weboldal az őszi indulás óta folyamatosan megújul és fejlődik, napról-napra újabbnál-újabb fejlesztésekkel és ötletekkel várja a kutyákért és a kutyás érdekességekért rajongó olvasóit.

A szerkesztők (Kovács István és Lázárné Vámosi Ildikó) sok-sok hasznos, érdekes és színes cikkel várják a Kutya Portálra látogató kutyaszerető internetező embereket, családokat, tenyésztőket, hobbi kutyásokat a jövőben is.

Kövess minket a Facebookon >> is, ha „tetszik” az oldal.

A Kutya Portál megtalálható a Google+-on és a YouTube-on is.