NÉGY BOLDOG MANCS: TAVASZVARÁZS – meseszép felvételek Anne Geier fotóművész világából - Kutya Portál NÉGY BOLDOG MANCS: TAVASZVARÁZS – meseszép felvételek Anne Geier fotóművész világából - Kutya Portál

NÉGY BOLDOG MANCS: TAVASZVARÁZS – meseszép felvételek Anne Geier fotóművész világából


Anne Geier egy osztrák kisvárosban él családjával és szeretett kutyáival. Szabadidejének minden pillanatát két nagy szenvedélyének, az állatoknak és a fotózásnak szenteli. E kettő találkozásából pedig lenyűgözően csodás képek születnek, melyeken az ember legjobb barátait láthatjuk álomszerű osztrák tájakon megörökítve.

Mindenki, aki szereti a kutyákat és azon emberek is, akik a fotózás szerelmesei, meglepődnek Anna munkáin. Míg sok kisállat fotós csupán a külső szépséget kiemelve készít portrékat, addig Anna Geier fotóiban egy kicsit többet láthatunk: az ember legjobb barátjának lelkét próbálja minél jobban megragadni és visszaadni. Ezáltal fotóiból minden egyes kutya lelke és személyisége együtt tükröződik vissza.

A művész egy olyan osztrák üdülő- és síparadicsomban él, mely csodálatos természeti környezetben fekszik, így modelljeit is e lenyűgöző tájakon fotózza. Égig magasodó hegyvonulatok, csobogó források, élénken vibráló vadvirágos rétek adják képeihez a varázslatos környezetet. Anna minden egyes fotója gazdag és mesés milliőt fest az évszakok váltakozásának menetrendje szerint. Igéző tavaszi fotói csodás virágmezőkkel, vadvirágos rétekkel kápráztatnak el minket, nyári fotóiban buja és élénkzöld növényzet tárul elénk csobbanásra hívó patakokkal. Őszi fotóit látva szinte érezzük az évszak keze-nyomát, a mesés őszi erdők illatát, ahol aranyszínű levelek hullanak alá a fákról. A téli fotók havas hegycsúcsokat, dermesztő hideget láttatnak bolyhos hópelyhekkel a levegőben.

Az évszakok szerinti festői hátterek közepette a kutyák személyisége rabul ejti szemünket. A művész úgy örökíti meg az ember legjobb barátait, hogy hagyja személyiségüket átragyogni. Különösen összpontosít a mélyen kifejező szemekre, hogy az érzelmeket minél pontosabban megörökíthesse.  Látjuk a valódi énjüket, miközben a vadvirágok között boldogban futnak, amikor a nyár örömeit élvezik a tóban, játékosan kergetik az őszi leveleket, vagy csodálkozva figyelik a szállongó hópelyheket.

Anne Geier fotóművész kutyák iránti szeretete portréiból tisztán tükröződik. Ti is meggyőződhettek róla, ha e fotósorozatot végignézitek.

Ajánljuk figyelmetekbe a “NÉGY BOLDOG MANCS – lélegzetelállító fotók az ember legjobb barátjáról – Bemutatjuk Anne Geier fotóművészt” című cikkünket is, melyben a művész mesésen szép őszi és téli fotósorozatában gyönyörködhettek.

További fotók megtekinthetők Anna Geier fotóművész hivatalos honlapján illetve hivatalos facebook oldalán.

Tavaszvarázs

Tavaszvarázs

Rabul ejtett a természet

 Rabul ejtett a természet

Tavaszi csodák

 Tavaszi csodák

Virágmezőben

 Virágmezőben

Négy boldog mancs

 Négy boldog mancs

Lepkekaland

Lepkekaland

Ölelj át természet!

 Ölelj át természet!

Családi idill

 Családi idill

Hűsölés a tóban

 Hűsölés a tóban

Boldogság

 Boldogság

Merengés

 Merengés

Természet, virágok és boldog mosoly

 Természet, virágok és bnoldog mosoly

Tavasztündér

 Tavasztündér

Szépség és ártatlanság

Szépség és ártatlanság

Tóparti pihenés

 Tóparti pihenés

Nyár, természet, boldogság

Nyár, természet, boldogság

Rózsák közt

Rózsák között

Virágtengerben

Virágtengerben

Tavaszkergető

Tavaszkergető

Illatos réten sétálni jó

Illatos réten sétálni jó

A természet ölelésében

A természet ölelésében

Nyári élvezet

Nyári élvezet

Mezei virágok gyűrűjében ejtőzni jó

Mezei virágok gyűrűjében

Vízi kaland

 Vízi kaland

Varázsos virágok között

Varázsos virágok között

A tavasz színeiben gyönyörködve

A tavasz színeiben gyönyörködve

Igéző pillantások

Igéző pillantások

Aranyvirágok ölelésében

Aranyvirágok ölelésében

Repülő csodák

Repülő csodák

Gyere, ülj mellém!

 Gyere, ülj mellém!Kérlek, oszd meg ezt a bejegyzést barátaiddal és más kutyabarátokkal is, mert számukra is hasznos lehet! Köszönjük! 🙂.Kutya Portál, egy értékes weboldal a kutyák szerelmeseinek!Ajánljuk figyelmedbe további hasznos cikkeinket is:

“NÉGY BOLDOG MANCS” – lélegzetelállító fotók az ember legjobb barátjáról – bemutatjuk Anna Geier fotóművészt. Mesés fotóiból csodálatos világ tárul elénk. Te is láthatod, ha a fotósorozatot végignézed!

Jumpy, a parkour kutya, a világ egyik csodálatos képességekkel bíró kutyája. Fut, ugrik, repül, szaltózik, hűen követve barátját, Alexet. Különleges képességeiről Magad is meggyőződhetsz, ha cikkünket elolvasod!

A gyümölcsök édesek, finomak, egészségesek és jótékony hatásaikat kutyáink is élvezhetik. “Gyümölcsök, melyeket kutyáink is fogyaszthatnak” című cikkünkben bemutatjuk azon gyümölcsöket, melyek jók a kutyáinknak.

Figyelem! 10 tünet, amit soha ne hagyj figyelmen kívül a kutyádnál! Fontos felismerni a megváltozott viselkedést, hogy minél előbb meg tudjuk tenni a szükséges lépéseket kutyánk egészségének helyreállítása érdekében.

A világ összes országában a kutyák a leggyakoribb kedvtelésből tartott állatok. Szeretjük őket és ők is viszont szeretnek minket. A kutyák szeretetének jeleiről olvashattok a “13 jel, melyből tudod, hogy a kutyád nagyon szeret” című cikkünkben.

Jó böngészést hasznos cikkeink között és kellemes időtöltést oldalunkon! 🙂Kutya Portál, a felelősségteljes kutyaszeretők weboldala!

🙂 Várunk vissza portálunkra! 🙂

Kövess minket a facebookon is! A szerző Minden bejegyzés megtekintése Szerző weboldala

Vámosi Ildikó

Vámosi Ildikó vagyok, tenyésztő. Szeretem az állatokat, legfőképpen a kutyákat. A családom mellett a chow-chowk töltik ki az életem. Már lassan 23 éve, hogy imádom őket és 20 éve tenyésztem is őket. Az eltelt évek alatt a kutyáinkkal megéltünk sok jót és rosszat is, viszont, amit cserébe kaptunk tőlük, az pénzzel megfizethetetlen, a tiszta szeretetet!
A Kutya Portál olvasóit szeretném érdekes témákkal segítve eligazodni a kutyák világában.

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

%d blogger ezt szereti: