Jeles évfordulóhoz érkeztünk el 2018 októberében: 5 éves lett a Kutya Portál! Igazi öröm számunkra!😊

Az eltelt 5 évünket a folyamatos fejlődés jellemzi, melynek köszönhető az a tény is, hogy a látogatók száma és ezzel együtt a nézettségünk is évről évre szépen növekszik. A nézettségi mutatók azt igazolják vissza, hogy folyamatosan olvassátok a cikkeinket, a megosztások nagy száma pedig azt sugallja, hogy az oldalunkon található tartalmak minden kutyatulajdonos számára hasznosak!😊 Az elmúlt években beigazolódott, hogy a Kutya Portál egy értékes weboldal a kutyák szerelmeseinek. 😊

Idézzük most vissza a kezdeteket!

Hogyan kezdődött… avagy egy kutyás portál megszületése

A kutyás portál létrehozásának ötlete egy kennel látogatás után a kutyák szeretetéből kiindulva fogalmazódott meg a tulajdonosban, aki egyrészt szerette volna egy helyen összefogni az internetező kutyások nagy táborát, másrészt a portál életre hívásával sok hasznos információt is biztosítva egyformán a kutyát szerető emberek, családok, hobbi kutyások, kutyatenyésztők és kutyakiállítók számára. A kutyatenyésztőknek kiemelten lehetőséget biztosítva tenyészetük bemutatására két nyelven, teljesen egyedien, szöveges + képes megjelenési formában egyaránt.

És megszületett a Kutya Portál! Így kezdődött! De vajon hogy folytatódott?

Kutya Portál, egy értékes weboldal a kutyák szerelmeseinek

A Kutya Portál az évek alatt magazinná nőtte ki magát, melyen minden kedves kutyát szerető, legyen az kutyatulajdonos vagy csak szimplán csak kutyabarát, kutyatenyésztő és kiállító, vagy hobbi kutyás, a lényeg, hogy minden kedves kutyaimádó megtalálja oldalunkon az Őt érdeklő tartalmakat szöveges és képes formában egyaránt!

Milyen tartalmakkal találkozhatsz oldalunkon?

Hasznos és érdeklődésre számot tartó cikkekkel a kutyaegészség, kutyák és gyermekek, kutyaviselkedés, kutyaszeretet, kutyák és emberek, valamint sok más témakörben, ami összefügg az ember legjobb barátaival, a kutyákkal! A cikkeinket saját magunk írjuk (az éves kutyakiállítási naptár tartalmát kivéve), nem vesszük át más oldalak cikkeit, ezért vagyunk teljesen egyediek!😊

Néhány fontos téma a teljesség igénye nélkül:

A Kutya Portál egészségvédelmi sorozatában szakértő állatorvosok, specialisták bevonásával a legtöbb fajtát érintő fontos egészségügyi problémák, betegségek bemutatásával segítséget nyújt a kutyaszerető tulajdonosoknak, családoknak.

Oldalunkon megjelenítjük a felelősen gondolkodó kutyatenyésztők pozitív tapasztalatai alapján azon állatorvosokat, specialistákat, akikben a tenyésztők megbíznak, ajánlva ezzel ezen, a kutyákért lelkiismeretesen dolgozó állatorvos specialistákat minden kutya szerető embernek, családnak.

Kutyafajta bemutatók tenyésztők prezentálásában.

A Kutya Evolúció című sorozatunk archív fotók és képek segítségével mutatja be a különböző fajták változásait és fejlődéstörténetét az 1800-as évektől indulva napjainkig.

Kutyatenyészetek bemutatkozása.

A MEOESZ kutyakiállítási naptár 2014-től indulva évenként megtalálható oldalunkon, melyből minden kiállítási ajánlók elérhető és könnyedén visszakereshető.

A Kutya Portál a hazai kutyakiállítás kategóriában folyamatosan, hétről-hétre haladva megjeleníti a MEOESZ és különböző tag Egyesületei, Szervezetei által Magyarországon megrendezésre kerülő CAC illetve CACIB kutyakiállítások ajánlóit. A kiállítási ajánlók mindegyikében + lehetőségként a kiállítást rendező Egyesületről, a kiállítás városáról, helyszínéről is olvashattok különleges és érdekes információkat, ezeken felül kedvcsinálóként az adott kiállításról évekre visszamenőleg megtekinthettek néhány videókat és az adott kiállításon készített fotókból is szemezgethettek.

A világ legnagyobb kutyakiállításai is bemutatásra kerültek, kezdve az amerikai Westminster- és az angliai Crufts Dog Show – val. Oldalunkon megtalálható a World Dog Show és az Euro Dog Show kalendárium, valamint sok érdekes információt felölelve minden évben olvasható a World Dog Show és az Euro Dog Show kiállítások ajánlói is.

A kapocs, mely összeköt minket Veletek: a kutyák szeretete

A kutyák szeretete összehozza a szíveket, egy helyre a hasonló gondolkodású embereket és ez esetünkben a Kutya Portál!

Kedves Olvasóink! A Kutya Portál 5 éves születésnapja alkalmából szeretnénk Nektek ajándékba adni a mi kedvenc cikkeinket, fogadjátok tőlünk nagy szeretettel!

A teljes cikk megjelenítéséért, kérjük, kattintsatok a cikk címére vagy a képre!

1. Örök igazságok a kutyák szerelmeseinek ajánlva

A kutyák szerelmeseinek néhány fontos dolgot mindig szem előtt kell tartaniuk. A mai felgyorsult világban ezeket a fontos életfeladatokat néha igen könnyen el tudjuk felejteni, de ha eszünkbe jut, hogy „mi” jelentjük kutyánknak a “világot”, akkor ezek az örök igazságok felejthetetlenek lesznek számunkra. Ti is mindig tartsátok őket szem előtt!

Örök igazságok a kutyák szerelmeseinek ajánlva

A legtöbb megosztást elért cikkünk!

2. Gyermekek és kutyák: 10 csodálatos hatás

Minden szülő a legjobbat akarja a gyermekének, ezért ajándékba ad neki egy kutyát, akivel el tud játszani, valamint odaadó barátja lehet a gyermekkoron át. A legtöbb esetben a kutya és a gyermek egy fantasztikus páros, őket gyakran egy nagyon szoros és különleges kötelék fűzi össze. A kutya és a gyermek harmonikus kapcsolatának pozitív hatásairól olvashattok e cikkünkben!

Gyermekek és kutyák: 10 csodálatos hatás

Minden szülőnek, nagyszülőnek, leendő szülőnek ajánljuk figyelmébe!

3. Az EMBER és a KUTYA kémiai kötődésének kulcsa: a kölcsönös SZERETET!

Mikor szeretett kutyánk édes kiskutya szemekkel a szemünkbe néz, melegséggel tölt el bennünket. Tudjátok, hogy közben mi a játszódik le a szervezeteinkben? A megfejtést tudományos tényekkel igazolva e cikkünkből elolvashatod.

Az EMBER és a KUTYA kémiai kötődésének kulcsa a kölcsönös SZERETET

Mert szeretni és szeretve lenni a legjobb dolog a világon!

4. 6 emberi viselkedés, melyet a kutyák nem kedvelnek

A kutyák az ember által legrégebben háziasított állatok. Az emberhez fűződő hosszú kapcsolatuknak köszönhetően egyedülállóan érzékenyek az emberi viselkedésre. Annak ellenére, hogy a két faj már évezredek óta él szoros kapcsolatban egymással, az emberek gyakran tesznek olyan dolgokat, amelyekről úgy vélik, hogy a kutyák szeretik, de végül kiderül, hogy a kutyák határozottan nem kedvelik azokat. E cikkünkből megtudhatod, hogy melyek azon emberi viselkedések, melyeket a kutyák nem kedvelnek, utálnak vagy gyűlölnek!

https://kutya-portal.hu/6-emberi-viselkedes-amelyet-kutyak-nem-kedvelnek/

Ezt a témát gondoltátok a legérdekfeszítőbbnek, és a Kutya Portálon található cikkeink közül ez volt az a cikk, melyet egy nap alatt a legtöbben elolvastatok!

5. 10 ok, amiért érdemes örökbe fogadni egy kutyát

Kedves kutyabarátok! Örökbe fogadni egy kutyát nagyszerű érzés! Azon felül, hogy igazi otthont biztosítasz egy elárvult kutyának, számtalan olyan pozitív hatással is számolhatsz, amit csak egy kutya hozhat el az életedbe! 🙂 És hogy melyek ezek, a cikkünkből megtudhatod! 🙂

10 ok, amiért érdemes örökbe fogadnod egy kutyát

Az egyik legtöbbet elolvasott és egyben meg is osztott cikkünk!

A Kutya Portál életéből számtalan pozitív momentumot fel tudunk idézni, mely emlékezetes marad számunkra!😊 Sok hasznos cikk és bejegyzés, melyek a kutyabarátok körében óriási nézettséget generáltak, a kutyakiállítási ajánlóink, melyek minden időben nézettek és folyamatosan pörögnek!😊 Cikkeinket más weboldalak is folyamatosan átveszik, online napilapok hasábjain is megtalálhatóak voltak az elmúlt években több alkalommal is.😊 Mind-mind óriási öröm a számunkra!😊További hasznos és értékes cikkek a kutyák szerelmeseinek a szerző hivatalos honlapján tekinthetők meg.

Keresd Vámosi Ildikó kutyás cikkíró, szerző hivatalos honlapját:
Http://ildikovamosi.hu/

🙂 Köszönöm, ha megtisztelsz a látogatásoddal! 🙂