2017. Május 07.-én a Magyar Spitz Egyesület szervezésében és rendezésében sor kerül az I. Pomerániai és Spitz találkozóra & CAC Klubkiállításra. A rendezvény helyszíne: Budapest, Kamaraerdei Ifjúsági Park.

A Magyar Spitz Egyesület a német Spitz összes szín és méretváltozatának vonatkozásában államilag elismert tenyésztői szervezet, mely az Egyesülethez tartozó fajták vonatkozásában koordinálja a tenyésztői munkát. Az Egyesülethez tartozó fajták részére kiállításokat, tenyésszemléket rendez. A Spitz kutyatartók részére programokat szervez, valamint oktatói tevékenységet folytat. A Spitz fajtájú kutyák esetében a fajtamentést is végzi.

Az Egyesület fontosnak tartja a kutyatartás és a kutyatenyésztés az emberiséggel egyidős hagyományának, kulturális jelentőségének megismertetését, és erre a figyelem felhívását. A tudatos és helyes, kulturált kutyatartás elterjesztését, valamint a kutyák egészséges és megfelelő környezet kialakításának előmozdítását. Lényegesnek tartja a környezetvédelem fontosságának tudatosítását, az állatok és a természet szeretetére való nevelést. És kulcsfontosságúnak tartja az ember, a kutya és a természet szoros kapcsolatának megteremtését.

Az I. Pomerániai és Spitz találkozó információi:

Időpont: 2017. Május 07. – 09.00 – 16.00
Helyszín: Budapest, Kamaraerdei Ifjúsági Park – Kamaraerdei út. 12 – 14.

Programok:

 • CAC Klubkiállítás
 • Hobby kutya szépségverseny
 • Ügyességi játékok
 • Kutya-gazdi jelmezverseny
 • Tombola
 • További szórakoztató programok minden korosztály számára.

Emellett, ha kíváncsi vagy melyik hírességnek van szintén Spitz kutyája, semmiképp ne maradj otthon!

A rendezvény programjainak díjazásához és a tombolához köszönettel várnak támogatókat és felajánlásokat!

A belépés ingyenes, de az Egyesület szívből köszöni, ha belépéskor a kapuban adományt adsz, melyet a Spitz fajtamentés javára fognak fordítani.

Ha csatlakozni kívánsz, online is megteheted az I. Pomerániai és Spitz találkozó rendezvény oldalán>>.

CAC Klubkiállítás

A rendezvény keretein belül CAC Klubkiállítás kerül megrendezésre az FCI törzskönyvvel rendelkező kutyák számára:

Időpont: 2017. Május 07. – 09.00 – 18.00

Online nevezés az alábbi link alatt>>.

Ha csatlakozni kívánsz, online is megteheted a rendezvény oldalán>>.

Hobby kutyakiállítás

A Magyar Spitz Egyesület a törzskönyvvel nem rendelkező kutyák, illetve a törzskönyvvel rendelkező, de ivartalanított kutyák számára hobby kutyakiállítást rendez.

FIGYELEM! TENYÉSSZEMLE!

2017. Május 07.-én, vasárnap 12.00 órától a Magyar Spitz Egyesület, mint a MEOESZ fajtagondozója, tenyészszemlét rendez az alábbi fajták számára:

 • Német Spitz
 • Volpino italiano
 • Japán Spitz
 • Eurázsiai
 • Shiba-Inu
 • Shikoku
 • Hokkaido
 • Thai Bangkaew Kutya

Bírál: Erdős László

Nevezési határidő: 2017. Május 02.

Online nevezési lap>>.

Helyszín: Budapest, Kamaraerdei Ifjúsági Park – Kamaraerdei út. 12 – 14.

További információkért keresd fel a Magyar Spitz Egyesület hivatalos honlapját>>.

Illetve az Egyesület hivatalos facebook oldalát>>.Amennyiben tetszett a cikk és hasznosnak véled, kérlek, oszd meg, hogy minél több kutyaszerető emberhez, családhoz eljuthasson! Köszönjük!.Kutya Portál, egy értékes weboldal a kutyák szerelmeseinek!Ha kutyakiállító vagy, illetve ha érdeklődsz a kutyakiállítások világa után, az alábbi cikkek is hasznosak lehetnek számodra:

Ajánljuk figyelmedbe a 2017. évi MEOESZ kutyakiállítási naptárunkat, melyből minden kiállítási ajánlónk elérhető illetve elérhető lesz!

A MEOE Miskolci Önálló Jogú Egyesülete 2017. Május 13.-ára és 14.-ére Marathon Dog Showt hirdet Miskolcra. A két nap alatt részt vehetünk 2 CACIB + egy Holdvilág CAC kutyakiállításon a régi Stromfeld laktanya területén. További információk portálunk kiállítási ajánlójában olvashatóak.>>

2017. Május 20.-án az Ebtenyésztők Pápai Egyesületének jóvoltából 2 x CAC nemzeti kutyakiállításon vehetünk részt Pápán. Egy nap két kutyakiállítás, az első CAC kezdési időpontja reggel 09.00 óra, a második CAC kutyakiállításé pedig délután 14.00 óra. Bővebb információk portálunk kiállítási ajánlójában>>.

A MEOE Nyíregyházi Önálló Jogú Szervezete 60 éves Jubileumi CAC kutyakiállítást rendez 2017. Május 28.-án Nyíregyházán, a régi hagyományokat őrző Sóstói Múzeumfalu területén. További információk portálunk kiállítási ajánlójában olvashatóak. >>

A MEOE Székesfehérvári Önálló Jogú Szervezetének jóvoltából 2 x CACIB nemzetközi kutyakiállításon vehetünk részt 2017. Június 10.-én és 11.-én. Az idei évben a kutyakiállítások helyszíne a Velencei-tó partján található agárdi szabad strand. Bővebb információkat portálunk kiállítási ajánlójában olvashatsz. >>

A nyári idény első CAC kiállításán a Füredi Ebtenyésztők Egyesületének jóvoltából vehetünk részt 2017. Június 18.-án Tiszafüreden. A CAC kutyakiállítás helyszíne a Tiszafüredi Kemény Kastély parkja. További információkért olvasd el portálunk kiállítási ajánlóját. >>

A Vasi Kynológiai Egyesület jóvoltából 2017. Július 15.-én és 16.-án megrendezésre kerül a 2 napos CACIB és az esti CAC Kutyakiállítás Szombathelyen. Július 15.-én, szombaton kerülnek bírálatra az I.-es, a II.-es és a IX. fajtacsoportokba tartozó kutyák. A nemzetközi kiállítás után 18.00 órai kezdéssel kerül megrendezésre a minden fajtás esti CAC kutyakiállítás. A 2 napos CACIB 2. napján, Július 16.-án, vasárnap a III.-as, a IV.-es, az V.-ös, a VI.-os, a VII.-es, a VIII.-as és a X.-es fajtacsoportba tartozó kutyák bírálatával folytatódik. A kiállítás helyszíne Szombathelyen a Sportliget sportlétesítmény (sátrazott, füves sportpálya). További információk portálunk kiállítási ajánlójában olvashatóak. >>

World Dog Show és Euro Dog Show kiállítási naptár, az elmúlt és az elkövetkezendő évek Világkiállításainak és Európa Kutyakiállításainak dátumaival, helyszíneivel, a hivatalos honlapok, az eredmények, néhány színes videó linkjeivel és portálunk ajánlóival!

Ajánljuk figyelmedbe további hasznos cikkeinket is:

“Gyermekek és kutyák: 10 csodálatos hatás”, portálunk cikkében a gyermek és a kutya harmonikus kapcsolatának pozitív hatásairól olvashattok! Minden szülő, nagyszülő, leendő szülő figyelmébe!

2014-ben, a Kutya Portál 1 éves születésnapja alkalmából született egy édes és kedves cikk a gyermekek számára ajánlott kutyafajtákról. Minden gyermekes családnak, szülőknek, gyermekeknek, nagyszülőknek, minden kutya iránti rajongónak ajánljuk szeretettel a „Gyermekek számára ajánlott kutyafajták I.” és a „Gyermekek számára ajánlott kutyafajták II.” részét is.

A Kutya Portál sok hasznos és értékes cikkben bővelkedik, melyekből összeállítottuk a 2016-os év legolvasottabb és legnépszerűbb cikkeinek TOP 10-es listáját! Fogadjátok tőlünk szeretettel! Az idén is azért dolgozunk, hogy sok hasznos információt és értékes gondolatot, jó tanácsot és érdeklődésre számot tartó cikket osszunk meg Veletek az ember legjobb barátairól, a kutyákról.Kutya Portál, a felelősségteljes kutyaszeretők weboldala!

Várunk vissza portálunkra!