Raion No Shinsei Akita Kennel - Kutya Portál Raion No Shinsei Akita Kennel - Kutya Portál

Raion No Shinsei Akita Kennel


Japán Akita kennel Magyarországon, ahol nem csak hobbi és show kutyákat, hanem munka vérvonalú akitákat tenyésztenek. Nagy hangsúlyt fektetnek az akita ősi ösztöneinek megtartására. Emberkeresés és bikejöring, mely sportokat a kennel kutyái űzik. Kiváló japán vérvonalú felmenők, fantasztikus show eredmények.

Kutyáink:

Haru 2014. 11.04-én született Horvátországban. Rendkívül intelligens, könnyen képezhető akita. Nagyon szeret dolgozni, fogékony minden újra. A tanítását 2 hónapos korában trükkökkel kezdtem, mára már olyan szinten van, hogy kutyás dog dancing bemutatókon vesz részt különböző rendezvényeken. Később a mantrailing és a bikejöring sport irányába kezdtünk el kacsintgatni. A bikejöringet hobbi szinten, heti 2-3x gyakorisággal űzzük, a mantrailingre viszont a jövőben szeretnénk nagyobb hangsúlyt fektetni. A MENTA Speciális Mentő és Segítőkutya Egyesület tagjaként célunk, hogy profi mantrailinges keresőkutya váljék belőle, akit eltűnt személyek keresésére fogunk bevetni. Képzése jelenleg is zajlik. A sporton kívül a kiállítások világában is nagyszerűen helytáll, kiváló vérvonallal és küllemmel rendelkezik. Erős vörös színű, magas, elegáns megjelenésű, domináns és magabiztos fellépésű kan.

Amaya 2015.11.28.-án született, Ukrajnából importált szuka, kizárólag japán felmenőkkel rendelkezik. Nagyszerű jellemű, barátságos, bújós kislány. Kiváló társ a mindennapokban, tipikusan az a kutya, akivel bármikor bárhová el lehet menni, legyen akár az egy étterem, kirándulás a vadasparkban, vagy vonatozás a hegyek között. A dog dancing trükkök tanítása jelenleg is folyamatban van nála, rendkívül fogékony, intelligens kutyus. Haruhoz hasonlóan ő is a bikejöring és a mantrailing kutyás sport irányába fog elmenni. Kitartó és mozgékony, ezért a bikejöring a jövőben igen testhezálló lesz számára. A mantrailinges munkát már elkezdtük vele, fejlődését nyomon követhetik youtube csatornánkon, vagy a facebookon. Fantasztikus showkutya, rendkívül jó megjelenésű és fegyelmezett. Kiváló küllemmel, remek testfelépítéssel rendelkezik, igen magas, középvörös színű szuka.

Elérhetőségek:

  • Ujvári Adrienn
  • Telefon: 06 70 267 39 14
  • E-mail: info@akitakennel.hu
  • Web: www.akitakennel.hu

Képek:A szerző Minden bejegyzés megtekintése

Kovács István

Kovács István vagyok, a kutya-portal.hu-t üzemeltetője, gyerekkorom óta kutyaszerető kutyatulajdonos. Szeretném webes tudásomat a kutyások, tenyésztők és állatorvosok szolgálatába állítani.

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

%d blogger ezt szereti: