Japán Akita kennel Magyarországon, ahol nem csak hobbi és show kutyákat, hanem munka vérvonalú akitákat tenyésztenek. Nagy hangsúlyt fektetnek az akita ősi ösztöneinek megtartására. Emberkeresés és bikejöring, mely sportokat a kennel kutyái űzik. Kiváló japán vérvonalú felmenők, fantasztikus show eredmények.

Kutyáink:

Haru 2014. 11.04-én született Horvátországban. Rendkívül intelligens, könnyen képezhető akita. Nagyon szeret dolgozni, fogékony minden újra. A tanítását 2 hónapos korában trükkökkel kezdtem, mára már olyan szinten van, hogy kutyás dog dancing bemutatókon vesz részt különböző rendezvényeken. Később a mantrailing és a bikejöring sport irányába kezdtünk el kacsintgatni. A bikejöringet hobbi szinten, heti 2-3x gyakorisággal űzzük, a mantrailingre viszont a jövőben szeretnénk nagyobb hangsúlyt fektetni. A MENTA Speciális Mentő és Segítőkutya Egyesület tagjaként célunk, hogy profi mantrailinges keresőkutya váljék belőle, akit eltűnt személyek keresésére fogunk bevetni. Képzése jelenleg is zajlik. A sporton kívül a kiállítások világában is nagyszerűen helytáll, kiváló vérvonallal és küllemmel rendelkezik. Erős vörös színű, magas, elegáns megjelenésű, domináns és magabiztos fellépésű kan.

Amaya 2015.11.28.-án született, Ukrajnából importált szuka, kizárólag japán felmenőkkel rendelkezik. Nagyszerű jellemű, barátságos, bújós kislány. Kiváló társ a mindennapokban, tipikusan az a kutya, akivel bármikor bárhová el lehet menni, legyen akár az egy étterem, kirándulás a vadasparkban, vagy vonatozás a hegyek között. A dog dancing trükkök tanítása jelenleg is folyamatban van nála, rendkívül fogékony, intelligens kutyus. Haruhoz hasonlóan ő is a bikejöring és a mantrailing kutyás sport irányába fog elmenni. Kitartó és mozgékony, ezért a bikejöring a jövőben igen testhezálló lesz számára. A mantrailinges munkát már elkezdtük vele, fejlődését nyomon követhetik youtube csatornánkon, vagy a facebookon. Fantasztikus showkutya, rendkívül jó megjelenésű és fegyelmezett. Kiváló küllemmel, remek testfelépítéssel rendelkezik, igen magas, középvörös színű szuka.

Elérhetőségek:

  • Ujvári Adrienn
  • Telefon: 06 70 267 39 14
  • E-mail: info@akitakennel.hu
  • Web: www.akitakennel.hu

Képek: