Sebestyénné Enyedi Erzsébetnek hívnak és Törökszentmiklóson lakom. Férjemmel együtt a Szentmiklósi Csillag Fénye tenyészet tulajdonosai vagyunk. Tenyészetünk a 2011-es évtől működik, ekkor születtek meg első kiskutyáink. Jelenleg három chow-chow kutyával és hét mopsszal osztjuk meg életünket.

Kutyáink családtagként élnek velük, azonfelül, hogy nagyon szeretjük őket, nagy odafigyeléssel is foglalkozunk velük. 2013-ban valóra vált egy álmunk, év végén érkezett meg tenyészetünkbe Litvániából egy kis vörös kan, akit tenyésztési és kiállítási szándékkal vásároltunk. Armand Cunami egy imádnivaló kiskutya és bizonyára a hónapok múlásával egy csodálatosan szép felnőtt kanná válik. A mi szívünket már meghódította, bízunk benne, hogy a kutyakiállításokon is hasonlóan szép sikereket fog elérni. Kutyáinkat minőségi mestertenyészetekből vásároltuk.

A tenyésztésben a minőséget és az egészségességet tartjuk fő szempontnak. Fontosnak tartjuk nemzeti és nemzetközi szinten is megmérettetni kutyáinkat, így a 2008-as évtől kezdődően gyakorta veszünk részt kutyáinkkal kiállításokon is, ahol minden alkalommal kitűnő eredményeket érnek el, megszerezve ezzel a Hungária Junior Champion és Hungária Champion címeket. Mivel még fiatal és viszonylag kicsi hobbi tenyészet vagyunk, ezért évenként csak ritkán és előre megtervezve vállalunk almot. A legfontosabb elvünknek a kutyák szeretetét tartjuk!

Erzsébet és Sándor (kenneltulajdonosok)

Armand Cunami vörös kan

Broken Hill Catriona vörös szuka

Broken Hill’s Heart Natalie krém szuka