Kedves Olvasó!

Ritkán ugyan, de előfordul, hogy a Kutya Portálon megjelenik támogatást kérő cikk. Ezen ritka események egyike ez a bejegyzés is. Zaja Kitty küldött egy levelet szerkesztőinknek, amelyben álma megvalósításához kér támogatást. E cikk megszületése is azt bizonyítja, hogy Kitty célja megérintett minket és bizony álmát támogatandónak tartjuk.

Segítsük együtt Kittyt egy szavazattal, hogy valóra válhasson az álma és a „Huskys lány” kijusson egy igazi szánhúzó túrára a Sarkkörre. Szavazat leadása ide kattintva lehetséges!

Íme Kitty levele:

Reggelente iskola előtt dolgozom, talán ha 3 hete hallottam Balogh Ottót a Class Fm Morning show c. műsorában.

Hideg és kutyaszőr allergiája ellenére az Iditarodra készül, amely a világ első számú és legnehezebb szánhúzó versenye.

Anyukám 1989 óta tenyészt Szibériai Huskykat, így szerencsémre gyerekkorom óta a kutyák, kutyakiállítások és a velük való sportolás életem szerves része lett.

Egyik legkedvesebb emlékem, mikor 2009-ben az általunk tenyésztett husky lett a világ legszebb huskyja.

Anyukámnak egy huskys képeslap hozta meg a változást az életében. Nekem ez a rádióbeszélgetés. Rájöttem, hogy a legnagyobb “szerelmemet”, a legnyilvánvalóbb dolgot hanyagolom az életemből negyedik éve.

Tudomásomra jutott, hogy egy ruházati márka évente egy öt napos túrát rendez civil személyeknek a világ minden tájáról. 2 éve egy gimnáziumi osztálytársam kijutott erre a túrára.  Ebben az évben én próbálok szerencsét.

A szavazás kezdete óta megszámlálhatatlan kedves emailt és üzenetet kapok  barátoktól, ismerőstől és annál több ismeretlentől.

Sikerült felvennem a kapcsolatot Balogh Ottóval aki mellém állt és támogatott a célom elérésében, hivatalos oldalán így nyilatkozott:

„Én azért vagyok hálás Kittinek, mert megírta, hogy a Morning Show -s beszélgetésem adta meg az impulzust hogy lépéseket tegyen az álma felé… sokan nem látjàk , de a példamutatásnak , inspirációnak igenis van értéke… „Ifjú szívekben élek tovább”. Ady”

2014-ben egy amerikai férfi, Floridából jutott ki erre a “kihívásra”. Vele is sikerült “megtalálnunk egymást”. Elmondta, hogy ez az öt nap olyan hatással volt rá, hogy azóta már Alaszkában lakik  és kutya fogatokat hajt.

A „Huskys lány” :):

Támogasd Te is Kittyt, szavazz rá ide kattintva!

Ha még többet tennél az álom megvalósítása érdekében, kérlek oszd meg ezt a cikket!