Kutya Portál, a nemzetközi információs tér a kutyákat szeretőknek, a kutyákért rajongóknak, a kutyatenyésztőknek és a hobbi kutyás internetezőknek egyaránt.

Kutya Portál, egy dinamikus fejlődő kutyás weboldal a palettán, melyen sok hasznos és érdekfeszítő témát megtalál minden kutya imádó, legyen az hobbi kutyás vagy tenyésztő.

Kutya Portál, mely a kutyatenyésztőknek lehetőséget biztosít tenyészetük bemutatására két nyelven, teljesen egyedien, szöveges + képes megjelenési formában.

Kutya Portál, a kutyaszerető internetezők nemzetközi találkozóhelye, melyen a tartalmak egy része két nyelven is elérhető és melyet ma már nemzetközi szinten is olvasnak az angol nyelvű tartalmaknak köszönhetően.

Kutya Portál, mely feladatának tekinti olvasóival a felelős állattartás elveinek megismertetését a Portálon megjelenő hasznos cikkek által, valamint célul tűzte ki a kutya szerető emberek, családok felelős állatszeretetre, állattartásra való ösztönzését.

Kutya Portál, mely a felelősen gondolkodó kutyatenyésztők pozitív tapasztalatai alapján megjeleníti azon állatorvosokat, specialistákat, akikben a tenyésztők megbíznak, ajánlva ezzel ezen, a kutyákért lelkiismeretesen dolgozó állatorvos specialistákat minden kutya szerető embernek, családnak.

Kutya Portál, mely egészségvédelmi sorozatában szakértő állatorvosok, specialisták bevonásával a legtöbb fajtát érintő fontos egészségügyi problémák, betegségek bemutatásával segítséget nyújt a kutyaszerető tulajdonosoknak, családoknak.

Kutya Portál, melyen a MEOESZ és tag Egyesületei, Szervezetei által megrendezésre kerülő minden magyar nemzeti CAC és nemzetközi CACIB kutyakiállítás ajánlója megtalálható, egy anyagon belül az adott kiállításhoz kapcsolódó minden fontos információ összefoglalva kiállítóknak és érdeklődőknek egyaránt + minden anyag különleges és színes információkat, képeket, videókat is tartalmaz, a kiállítást rendező Szervezettel, a várossal és az adott helyszínnel összefüggésben.

Kutya Portál, mely „Kiállítások világa” címmel színes, képes sorozatban dolgozza fel a nagy jelentőséggel bíró külföldi illetve magyar szervezésű kutyakiállítások sokszínű, különleges és érdekes világát. Az exkluzív képes sorozat izgalmas és érdekes beszámolókkal, valamint sok-sok fotóval körítve betekintést nyújt a kiállítások világába a kutyakiállítók illetve a látogatók szemén keresztül láttatva mindazt.

Kutya Portál, melyen a legnagyobb és legjelentősebb külföldi kutyakiállítások ajánlói is megtalálhatók, összefoglalva a kiállításhoz kapcsolódó fontos információkat, amelyre a kiállításra nevezni szándékozóknak szükségük lehet.

Kutya Portál, melyen a világ leghíresebb és legnevesebb kutyakiállításairól, valamint a kiállítást rendező külföldi Kennel Clubról is sok érdekes és különleges információt megtalálsz színes fotókkal körítve.

Kutya Portál, a kutyabarát online tér, mely oldalain szöveges + képes formában megjeleníti a kutya szerető embereknek és családoknak, a tenyésztőknek és a hobbi kutyásoknak egyaránt szóló sok, kutyás információt, érdekességet, sokszínű cikkekben feldolgozva, kiállítási, szöveges blog, videóblog, fotóblog témakörökbe rendezve.

Hogy is kezdődött…

A kutyás portál szükségességének illetve létrehozásának ötlete egy kennel látogatás után a kutyák szeretetéből kiindulva fogalmazódott meg a tulajdonosban, aki egyrészt szerette volna egy helyen összefogni az internetező kutyások nagy táborát, másrészt a portál életre hívásával sok hasznos információt is biztosítva egyformán a kutya szerető emberek, családok, hobbi kutyások és kutyatenyésztők számára. A kutyatenyésztőknek kiemelten lehetőséget biztosítva tenyészetük bemutatására két nyelven, teljesen egyedien, szöveges + képes megjelenési formában egyaránt.

A weboldal a tavaly őszi indulás óta folyamatosan megújul és fejlődik, napról-napra újabbnál-újabb fejlesztésekkel és ötletekkel várja a kutyákért és a kutyás érdekességekért rajongó olvasóit.

A szerkesztők (Kovács István és Lázárné Vámosi Ildikó) sok-sok hasznos, érdekes és színes cikkel várják a Kutya Portálra látogató kutyaszerető internetező embereket, családokat, tenyésztőket, hobbi kutyásokat a jövőben is.

Kövess minket a Facebookon >> is, ha „tetszik” az oldal!

A Kutya Portál megtalálható a Google+-on és a YouTube-on is.