2015-ben a 77. OMÉK mezőgazdasági- és élelmiszer-ipari kiállítás és vásár – az ország legnagyobb és leglátogatottabb kiállítása – keretein belül kerül megrendezésre az OMÉK GRAND PRIX 2 x CAC nemzeti kutyakiállítás a MEOE Szövetség szervezésében és rendezésében.

Az OMÉK GRAND PRIX 2 x CAC Dog Show keretein belül 2015. Szeptember 26.-án délelőtt és délután részt vehetünk egy-egy CAC nemzeti kutyakiállításon. Az OMÉK GRAND PRIX helyszíne Budapesten a Kincsem Park területe.

Az OMÉK GRAND PRIX 2 x CAC kutyakiállítás aktualitása kiállítóknak:

  1. A 2 kiállításon a 2 x HPJ, 2 x CAC vagy 2 x Veterán CAC címet elért kutyákat díszoklevéllel jutalmazzák!
  2. Kiadásra kerül a fiatal, felnőtt, veterán OMÉK GRAND PRIX győztes cím!

A kiállításra a kutyásokat és a vendégeket is már reggel 7.00 órától várják az Ebtenyésztők. A kiállítás megnyitására 9.30 perckor kerül sor, a bírálatok délelőtt 10.00 órakor, délután 15.00 órakor kezdődnek.

A 2015. évi OMÉK GRAND PRIX 2 x CAC Dog Show fontosabb információit a következőkben ismertetjük:

Információk kiállítóknak:

Bírói listák

Vezetőbíró: Korózs András (HU)
Fajta
2015. 09. 26-1. Délelőtt
2015. 09. 26-2. Délután

FCI – I. Fajtacsoport

Magyar Pásztorkutya László István (HU) Korózs Gábor (HU)
Angol Pásztorkutyák Muzslai Péter (HU) Grzegorz Robak (PL)
Ausztrál Pásztorkutyák, fel nem sorolt fajták László István (HU) Grzegorz Robak (PL)

FCI – II. Fajtacsoport

Angol Bulldog, Shar-Pei, Pireneusi Hegyikutya, Argentin Dog, Cane Corso, Bullmasztiff, Masztiff, Tosa Inu, Mastino Napoletano, Bordói Dog, Fila Brasileiro, Dogo Canario Gröschl Ferenc (HU) Erdős László (HU)
Német Dog, Dobermann, Schnauzer Szabó Sándor (HU) Dr. Vadócz Éva (HU)
Rottweiler Szabó Sándor (HU) Erdős László (HU)
Orosz Kutyafajták, Német Dog Landi Éva (HU) László István (HU)
Fel nem sorolt fajták Erdős László (HU) Szabó Sándor (HU)
FCI – III. Fajtacsoport
Hosszú és rövid lábú Terrierek Lukasz Pawlowski (PL) Dr. Márton János (HU)
Bull típusú Terrierek Dr. Márton János (HU) Lukasz Pawlowski (PL)
FCI – IV. Fajtacsoport
Összes fajta Korózs András (HU) Dr. Váczi-Balogh Zsuzsanna (HU)
FCI – V. Fajtacsoport
Összes fajta Dr. Váczi-Balogh Zsuzsanna (HU) Erdős László (HU)
FCI – VI. Fajtacsoport
Összes fajta Korózs András (HU) Landi Éva (HU)
FCI – VII. Fajtacsoport
Összes fajta Szabó Sándor (HU) Dr. Váczi-Balogh Zsuzsanna (HU)
FCI – VIII. Fajtacsoport
Összes fajta Dr. Váczi-Balogh Zsuzsanna (HU) Korózs András (HU)
FCI – IX. Fajtacsoport
Összes fajta Grzegorz Robak (PL) Gröschl Ferenc (HU)
FCI – X. Fajtacsoport
Összes fajta Dr. Váczi-Balogh Zsuzsanna (HU) László István (HU)

Nevezési határidő: 2015. Augusztus 22.

Nevezési díjak

CAC Kiállítás Szövetségi tagkártyával rendelkezők részére Szövetségi tagkártyával NEM rendelkezők részére
Első kutya 4000 Ft 8000 Ft
Második kutyától 3500 Ft 7000 Ft
Veterán, Minor Puppy, Kölyök 2500 Ft 5000 Ft
Átsorolás az utolsó nevezési határidőig 2000 Ft/kutya 4000 Ft/kutya
CAC kiállítás helyszínen nevezhető
Fiatal felvezetők 2000 Ft 4000 Ft
Kutyapár, Tenyészcsoport, Utódcsoport 2000 Ft 4000 Ft

Az első kutya nevezési díja egy darab katalógus árát tartalmazza! A nevezési díjak a Magyar kutyafajták esetében 50%-os kedvezménnyel számítanak.

Nevezést indíthatunk online erről a linkről>>
Online nevezés esetén bankkártyával lehetséges a nevezés díját fizetni. A nevezés megtörténte után azonnal átirányítják a nevezőt az OTP Bank online felületére, ahol az internetes fizetésre alkalmas bankkártyán keresztül tudjuk rendezni a nevezési díjat. A nevezés csak akkor lesz érvényes, hogyha a nevezés díja is rendezve van!

Postai nevezés esetén, a nevezési lap pontos kitöltése és aláírása után, csatolni kell a nevezni kívánt kutya törzskönyv másolatát, a nevezési díj igazolásához a befizetett csekk vagy átutalási bizonylat másolatát, Champion vagy Munka bizonyítványok másolatát (ha van) és az érvényes szövetségi tagkártya másolatát.

Banki átutalás esetén a MEOESZ bankszámlaszáma:
Budapest Bank Nyrt. Budapest -10102086-09723300-01000009
A megjegyzés rovatba minden esetben fel kell tüntetni a nevezési lapon szereplő e-mail címet, valamint a befizetett összeget – ez alapján fogják tudni beazonosítani a nevezett kutyát.

Nevezési cím postai feladás esetén:
MEOE Szövetség
Budapest, XIX. kerület
Hofherr Albert u. 38-40.
1194

További információk a MEOE Szövetség hivatalos oldalán>>.

Illetve a MEOE Szövetség hivatalos facebook oldalán találhatók>>.

Továbbá a rendezvény hivatalos facebook oldalán tekinthetők meg>>.

A kiállítással kapcsolatos bővebb információ az alábbi információs telefonszámon kérhető:
+36 70 616 3312.

 

Az OMÉK GRAND PRIX 2 x CAC dog show immár II. alkalommal kerül megrendezésre az OMÉK mezőgazdasági- és élelmiszer-ipari kiállítás és vásár keretein belül.

A 2 évente lebonyolításra kerülő OMÉK mezőgazdasági- és élelmiszer-ipari kiállításon az idei évben már 77. alkalommal nyerhetünk bepillantást a magyar agrárgazdaság sokszínű területeibe.

Az OMÉK az agrárium egészét bemutató kiállítás, ahol a látogatók megismerhetik az élelmiszer-ipari termékek alapanyagait és előállításuk folyamatát. A földműveléstől az állattartáson keresztül, a feldolgozóipar lehető legszélesebb körének bemutatása a cél. A vidék és a főváros, a termelő és a feldolgozó, a magyar termékek és a fogyasztók találkozásán keresztül mind szélesebb körben megismertetni a nagyközönséggel az agrárium életének mindennapjait, a vidék életének kihívásait.

A növénytermesztéssel kapcsolatos bemutatók, a szőlészeti-borászati bemutatók és persze a végtermék, a „magyar bor” bemutatása is jó alkalom az OMÉK keretein belül.

Az erdőgazdálkodás valamint az ehhez szorosan kapcsolódó vadászat és vadgazdálkodás, a vízgazdálkodás, valamint a kapcsolódó halászati, horgászati lehetőségek rendkívül népszerű kiállítási színfoltot jelentenek az OMÉK rendezvényén.

Az állattenyésztés, és annak különböző ágazatai fontos szerepet játszottak és játszanak ma is mezőgazdaság szerkezetében. A juh-, a sertés-, a szarvasmarha-, a ló-, baromfitenyésztés ágazatainak fejlődését is láthatjuk e kiállítás keretein belül.

A mezőgazdasági gépek és berendezések kiállítói az adott legmodernebb elérhető technológiák bemutatására törekszenek, így jól nyomon követhető a modernizáció folyamata a bemutatott eszközök „tükrén” át.

Az élelmiszer-ipari megjelenés is egyre nagyobb hangsúlyt kap az OMÉK kiállításán. Napjainkban az élelmiszeripar termékeinek bemutatkozásán túl az élelmiszerlánc teljes bemutatása, az élelmiszer-biztonsági kérdések előtérbe helyezése, az egészségmegőrzés lehetőségeinek bemutatása mind-mind az élelmiszer-ipari bemutatkozások részét képezik, és jelzik napjaink szemléletváltozásait is.

Az OMÉK mezőgazdasági és élelmiszer-ipari kiállítás és vásár 2015. Szeptember 23 és 27 között számtalan bemutatóval várja a nagyközönséget.

A MEOE Szövetség az OMÉK mezőgazdasági és élelmiszer-ipari kiállítás ás vásár keretein belül 2015. Szeptember 26.-án szeretettel várja a kutyák szerelmeseit, kedvelőit, a kutyakiállítókat a kutyáikkal az OMÉK GRAND PRIX 2 x CAC nemzeti kutyakiállításra a Kincsem Parkba.

 

Amennyiben tetszett a cikk és hasznosnak véled, kérlek, oszd meg, hogy minél több kutyaszerető emberhez, családhoz eljuthasson! Köszönjük!