A MEOE Szövetség limitált létszámú CACIB kutyakiállítást hirdet 2017. Január 08.-ára President’s Cup CACIB Show néven. A kiállítás helyszíne Budapesten a Hungexpo Rendezvény és Szabadidő Központ “G” pavilonja.

Az újév második vasárnapján megrendezésre kerülő CACIB kiállításra a nevezési határidőtől függetlenül 1200 nevezést fogadnak el. Ha e limitet elérték, lezárják a nevezést és sem postán, sem online úton nem fogadnak el több nevezést. Figyelem a kiállításra nem lehet FCI által el nem fogadott fajtát nevezni.

A kiállítás egyediségét szimbolizálva Korózs András a MEOE Szövetség elnöke – a csoportot és a Best in Show-t bíráló bíróval együtt – minden csoportgyőztesnek illetve Best in Show helyezettnek személyesen adja át a speciálisan erre az eseményre tervezett különleges serlegeit.

Látogatói információk:

A belépőjegyek árai:
A diák és nyugdíjas egységesen 600.- Ft.

A felnőtt 1500.- Ft.
Parkolási díj:
Parkolás az Albertirsai úton ingyenes, a P5 parkolóban 2000 Ft /autó.

A kiállítás programja:

08.00 és 10.00 között: Belépés a kiállítás területére
10.00 óra: A kiállítás megnyitása
10.30 perctől: President’s Cup CACIB Show bírálatának megkezdése
10.30 és 14.00 között: A Magyar Pásztorkutyák bírálata a Best In Show Ringben
14.00 órától: Flyball bemutató
15.00 órától: A kiállítás Best in Show programja

Kiállítók figyelmébe! A 2017. évi „President’s Cup” CACIB Show nevezési információit a következőkben ismertetjük. Kérlek, kattints az „Információk kiállítóknak” szavakra vagy a „+” jelre és nyisd le a dobozt, melyben megtalálod a nevezéshez szükséges információkat!

[mks_accordion]
[mks_accordion_item title=”Információk kiállítóknak „]

Információk kiállítóknak:

Bírói lista:

Vezető bíró: Korózs András

FCI I. fajtacsoport
Magyar Pásztorkutyák László István (HU)
Angol Pásztorkutyák Harsányi Péter (HU)
Francia Pásztorkutyák, Belga Juhászkutyák, Ausztrál Pásztorkutyák, Német Juhászkutya, I. fajtacsoport fel nem sorolt kutyafajták Jaroslav Matyás (SK)
FCI II. fajtacsoport
Rottweiler, Boxer, Pinscher, Schnauzer Dr. Vadócz Éva (HU)
Cane Corso, Kanári Szigeteki Kutya, Bullmasztiff, Masztiff, Mastino Napoletano, Berni Pásztorkutya, Szent Bernáthegyi, további svájci kutyák Gabriela Ridarciková (SK)
Német Dog, Dobermann, Argentin Dog, Bordói Dog Szokol Erika (HU)
II. fajtacsoport fel nem sorolt kutyafajták Yolanda Nagler Magal (IL)
FCI III. fajtacsoport
Hosszú lábú Terrierek, Rövid lábú Terrierek Suzana Verstovsek-Matakovic (CRO)
Bull típusú Terrierek Bojan Matakovic (CRO)
FCI IV. fajtacsoport
Összes fajta Daniela Radu (RO)
FCI V. fajtacsoport
Összes fajta Dr. Jakkel Tamás (HU)
FCI VI. fajtacsoport
Összes fajta Julija Aidietiene (LT)
FCI VII. fajtacsoport
Drótszőrű Magyar Vizsla Harsányi Péter (HU)
VII. fajtacsoport fel nem sorolt kutyafajták Szabó Sándor (HU)
FCI VIII. fajtacsoport
Összes fajta Christian Stefanescu (RO)
FCI IX. fajtacsoport
Francia Bulldog Daniela Radu (RO)
Máltai Selyemkutya, Bolognese, Lhasa Apso, Bichon Frisé, Löwchen, Coton de Tuelar, Tibeti Terrier, Tibeti Spániel, Papillon, Phaléne Gróf Szilvia (HU)
IX. fajtacsoport fel nem sorolt kutyafajták Ramune Kazlauskaité (LT)
FCI X. fajtacsoport
Összes fajta Julija Aidietiene (LT)

Nevezési határidők és nevezési díjak:

Első nevezési határidő
2016. 11. 07.
Második nevezési határidő
2016. 12. 07.
A nevezési határidők zárása után teljesített nevezési díjak
Első kutya 6000 Ft 8000 Ft 10 000 Ft
További kutyák 5000 Ft 7000 Ft 10 000 Ft
Bébi, Kölyök, Veterán 4000 Ft 5000 Ft 5000 Ft
Tenyészcsoportok 3000 Ft 3000 Ft 3000 Ft
Kutyapárok 3000 Ft 3000 Ft 3000 Ft
Fiatal Felvezetők 2000 Ft 2000 Ft 2000 Ft

Az első kutya nevezési díja egy darab katalógus árát tartalmazza!
A nevezési díjak a Magyar kutyafajták esetében 50%-os kedvezménnyel számítanak.
A szövetségi kártya hiányában a meghirdetett árak kétszerese érvényes. A kiállításra elfogadják a 2015. és a 2016. évi szövetségi kártyákat is!
A nevezési díj kategória tekintetében az a nap irányadó, amikor az egész nevezési díj befizetésre kerül. Részbefizetés esetén az a nap számít, amikor az egész összeg befizetésre kerül.
Nevezést indíthatunk online erről a linkről>>.
A nevezésről a rendszerben rögzített email címre automatikus igazolás érkezik, mely a nevezés adatait tartalmazza. Ennek véglegesítését követően megerősítő e-mail kerül kiküldésre, mely a nevezés végleges formáját tartalmazza. Online nevezés esetén bankkártyával lehetséges a nevezés díját fizetni. A nevezés megtörténte után azonnal átirányítják a nevezőt az OTP Bank online felületére, ahol az internetes fizetésre alkalmas bankkártyán keresztül tudjuk rendezni a nevezési díjat.  Az online rendszerben csak azok a nevezések maradnak benn, melyeket a nevező az online nevezési rendszerben bankkártyával kifizet, amennyiben ez nem történik meg, vagy a nevező bármely más úton fizeti meg a nevezési díjat, a rendszer a nevezést automatikusan törli. A nevezés csak akkor lesz érvényes, hogyha a nevezés díja is rendezve van!
Nevezett kutya osztályok közötti átsorolására kizárólag a katalógus zárásáig van mód. Az átsorolás díja 3000 Ft/változtatás. 

Nevezési lap

Postai nevezés esetén, a nevezési lap pontos kitöltése és aláírása után, csatolni kell a nevezni kívánt kutya törzskönyv másolatát, a nevezési díj igazolásához a befizetett csekk vagy átutalási bizonylat másolatát, Champion vagy Munka bizonyítványok másolatát (ha van) és a 2015. évi vagy a 2016. évi szövetségi tagkártya másolatát.

Banki átutalás esetén a Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége számlaszáma:
Budapest Bank Nyrt. – 10102086 – 09723300 – 01000009.
A nevezés mindig a kutya tulajdonosának neve alatt történjen.

Nevezési cím postai feladás esetén:
Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége
Budapest XIX. Kerület
Hofherr Albert u. 38 – 40.
1194

További információk megtekinthetők a rendezvény hivatalos weboldalán>>.

Illetve a rendezvény Facebook oldalán találhatók>>.

A kiállítással kapcsolatos bővebb információ kérhető az alábbi email címen:
tibay.norbert@kennelclub.hu.

Illetve az alábbi telefonszámon:
+36 70 616 3312.

[/mks_accordion_item]
[/mks_accordion]

Minden érdeklődőt, vendéget, kiállítókat a kutyáikkal szeretettel vár a Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége 2017. Január 08.-án Budapestre, a Hungexpo Rendezvény és Szabadidő Központ “B” pavilonjába a különleges President’s Cup CACIB kutyakiállításra.Amennyiben tetszett a cikk és hasznosnak véled, kérlek, oszd meg, hogy minél több kutyaszerető emberhez, családhoz eljuthasson! Köszönjük!.Kutya Portál, egy értékes weboldal a kutyák szerelmeseinek!Ha kutyakiállító vagy, illetve ha érdeklődsz a kutyakiállítások világa után, az alábbi cikkek is hasznosak lehetnek számodra:

Ajánljuk figyelmedbe a Magyar Nemzeti Kutyafajták Speciál CAC kiállításának ajánlóját, benne a 9 magyar kutyafajta fotóival és jellemzésével, valamint a nevezéshez szükséges minden fontos információval egyetemben.

A Magyar Nemzeti Kutyafajták Speciál CAC kutyakiállításával egy napon és ugyanazon helyszínen kerül megrendezésre a Champion of Champion Dog Show, melynek ajánlója már szintén olvasható portálunkon.

Ajánljuk figyelmedbe a 2017. évi MEOESZ kutyakiállítási naptárunkat, melyből minden kiállítási ajánlónk elérhető illetve elérhető lesz!

World Dog Show
és Euro Dog Show kiállítási naptár, az elmúlt és az elkövetkezendő évek Világkiállításainak és Európa Kutyakiállításainak dátumaival, helyszíneivel, a hivatalos honlapok, az eredmények, néhány színes videó linkjeivel és portálunk ajánlóival!

Portálunkon elérhető a 2016. évi MEOESZ kiállítási naptár, melyből minden kiállítási ajánlónk visszanézhető.

Ajánljuk figyelmedbe további hasznos cikkeinket is:

Chow-Chow fajtaleírás – a fajta részletes bemutatása különleges rajzokkal illusztrálva, a külső és belső jellemvonások említésével, a fejlődés, a nevelés, az egészségügyi problémák, a szőrzetápolás tekintetében, némi fajtatörténelemmel megfűszerezve, csodás kiemelt képpel, valamint a 101 Nagykutya fajtára vonatkozó kis videójával egyetemben megtekinthető oldalunkon.

Figyelem! A lehűlés (hipotermia) a kutyákat is veszélyezteti! Az alacsony testhőmérsékséklet és a kihűlés veszélyeiről olvashatsz „Az alacsony testhőmérséklet veszélyei – A hipotermia kutyákban” című cikkünkben.

Jó böngészést hasznos cikkeink között és kellemes időtöltést oldalunkon!Kutya Portál, a felelősségteljes kutyaszeretők weboldala!

Várunk vissza portálunkra!