Olvassa el a kiállítás beszámolóját is >>

A 2014-es év első nemzeti CAC kiállításának rendezési jogát az Ebtenyésztők Nógrád Megyei Egyesülete (volt MEOE Salgótarjáni Szervezete) pályázat útján nyerte el a tavalyi évben lényeges átalakuláson keresztülment Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetségétől (MEOESZ). A nemzeti CAC kiállítás 2014. március 23.-án kerül megtartásra a Tó-strand területén.

Az egykori MEOE volt salgótarjáni szervezete már az 1990-es évek első felében is rendezett CAC nemzeti kiállítást, ez volt az első. A 2000-es évek második felében, konkrétan 2007-ben már a megújult Szervezet tervei között szerepelt egy újabb C.A.C kutyakiállítás megszervezése. Ennek első lépcsőjeként, 2008 májusában, a Szervezet Tájjellegű Kutyakiállítás megrendezésére kapott lehetőséget az akkori Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületétől (MEOE), amely kiállításon a kutyák fajtánként a Salgótarján Szépe és Bajnoka címért versenghettek a ringekben. A Tájjellegű kiállításra szép számmal érkeztek a kutyák gazdáikkal. A Szervezet a 2008-as évben egy eredményes kiállítást tudhatott maga mögött. Ennek reményében bíztak benne, hogy hamarosan megkaphatják a CAC kiállítás rendezésének jogát is. Ezen időszak a 2010-es évben érkezett el a Szervezet számára, így a tavaszi idény legszebb hónapjában, májusban egy színvonalas kiállítást rendeztek a Tó-strandon sok szép nevezett kutyával. A kiállításon készült fotók megtekinthetők a Nógrádi Ebtenyésztők Galériájában>>

2010-ben a kiállítás olyannyira sikeresnek bizonyult, hogy a Szervezet a 2012-es és a 2013-as években is rendezhetett, majd a 2014-es évben is rendezhet CAC nemzeti kiállítást. Az évadzáró 2013-as CAC kiállítás után az évadnyitó 2014-es CAC kiállítást is a Szervezet tarthatja meg. A 2014. évi CAC kutyakiállítás fontosabb információit a következőkben ismertetjük:

Információk kiállítóknak:

Nevezési felhívás

Bírói lista

Nevezési határidő: március 12.

Nevezési díjak:

CAC Kiállítás Szövetségi tagkártyával rendelkezők részére Szövetségi tagkártyával NEM rendelkezők részére
Első kutya 4000 Ft 8000 Ft
Második kutyától 3500 Ft 7000 Ft
Veterán, Minor Puppy, Kölyök 2500 Ft 5000 Ft
CAC kiállítás helyszínen nevezhető
Fiatal felvezetők 2000 Ft 4000 Ft
Kutyapár, Tenyésztési nagydíj, Utódcsoport 2000 Ft 4000 Ft

Az első kutya nevezési díja egy darab katalógus árát tartalmazza! A nevezési díjak a Magyar kutyafajták esetében 50%-os kedvezménnyel számítanak.

Online nevezés indítása>>
Regisztráció, majd a személyes adatok illetve a nevezendő kutya/kutyák adatainak és dokumentum másolatainak (törzskönyv másolat első és második oldal, regisztrációs tagkártya másolata, Champion vagy Munkavizsga bizonyítvány, ha van és a befizetett csekk vagy banki utalás másolata) felvitele után lehetséges az online nevezés indítása. A nevezés csak akkor lesz érvényes, hogyha a nevezés díja is rendezve van!
Statisztika megtekinthető>>.

Postai nevezés esetén, a nevezési lap pontos kitöltése és aláírása után, csatolni kell a nevezni kívánt kutya törzskönyv másolatát, a nevezési díj igazolásához a befizetett csekk vagy átutalási bizonylat másolatát, Champion vagy Munkavizsga bizonyítványok másolatát (ha van) és a 2014. évi szövetségi tagkártya másolatát.

Banki átutalás esetén az Ebtenyésztők Nógrád Megyei Egyesületének bankszámlaszáma:
11741000 – 20175643
A megjegyzés rovatba minden esetben fel kell tüntetni a nevezési lapon szereplő e-mail címet, valamint a befizetett összeget – ez alapján fogják tudni beazonosítani a nevezett kutyát.

Nevezési cím postai feladás esetén:
H&K 2005 Kft.
Ózd
Mogyorós völgy 4.
3600

További információk megtekinthetők az Ebtenyésztők Nógrád Megyei Egyesületének hivatalos honlapján>>
Illetve megtalálhatóak az Ebtenyésztők Nógrád Megyei Egyesületének hivatalos Facebook oldalán>>

A kiállítással kapcsolatos bővebb információ kérhető az alábbi email címen:
medveslucky@gmail.com
Illetve az alábbi információs telefonszámon:
+36 70 984 2768.

A 2013-as évi Salgótarján CAC kutyakiállítás Ebugatta TV felvétele:

A 2012. évi CAC kiállításon készült fotók megtekinthetők a Nógrádi Ebtenyésztők Galériájában>>

A 2012-es évi Salgótarján CAC kutyakiállítás Ebugatta TV felvétele:

A 2012-es évi CAC Kiállításról a Salgótarjáni Városi Televízió felvétele:

A 2010-es évi CAC Kiállításról a Salgótarjáni Városi Televízió felvétele:

Minden érdeklődőt, vendéget, kiállítókat a kutyáikkal szeretettel vár az Ebtenyésztők Nógrád Megyei Egyesülete ebben a szép tavaszi időszakban egy színvonalas CAC kutyakiállítással!