A MEOE Szövetség limitált létszámú CACIB kutyakiállítást hirdet 2018. December 02.-ára President’s Cup CACIB Show néven. A kiállítás helyszíne Budapesten a Hungexpo Rendezvény és Szabadidő Központ “G” pavilonja.

A CACIB kiállításra a nevezési határidőtől függetlenül 1200 nevezést fogadnak el. Ha e limitet elérték, lezárják a nevezést és sem postán, sem online úton nem fogadnak el több nevezést.

A kiállítás egyediségét szimbolizálva Korózs András a MEOE Szövetség elnöke – a csoportot és a Best in Show-t bíráló bíróval együtt – minden csoportgyőztesnek illetve Best in Show helyezettnek személyesen adja át a speciálisan erre az eseményre tervezett különleges serlegeit.

Látogatói információk:

Belépés:
Gyalogosan: a III. kapun keresztül.
Autóval: a IV-es kapun keresztül.
Kapunyitás: 08.00 órától
A belépőjegyek árai:
A diák és nyugdíjas egységesen 600.- Ft.

A felnőtt 1500.- Ft.

A kiállítás programja:

08.00: Kapunyitás
09.00: Dog Dancing verseny
10.00: President’s Cup CACIB Show bírálatának megkezdése
14.30:  Best In Show program

Ringbeosztás és ringtérkép

Ringbeosztás>>

Ringtérkép>>

Információk kiállítóknak

Bírói lista:

Vezető bíró: Korózs András

FCI I. fajtacsoport
Magyar Pásztorkutyák Dr. Kaszás Emese (HU)
Angol Pásztorkutyák, Ausztrál Juhászkutyák Barbka Novak (SLO)
I. fajtacsoport fel nem sorolt kutyafajták Erdős László (HU)
FCI II. fajtacsoport
Schnauzerek, Pinscherek, Dobermann, Rottweiler, Boxer, Cane Corso Dr. Jakkel Tamás (HU)
Bullmasztiff, Masztiff, Nápolyi Masztiff, Bordói Dog, Argentin Dog, Dogo Canario, Fila Brasileiro, Spanyol Masztiff, Bulldog, Német Dog, Jens Utke Ramsing (DK)
II. fajtacsoport fel nem sorolt kutyafajták Dr. Kelemen Attila (RO)
FCI III. fajtacsoport
Hosszú lábú Terrierek, Rövid lábú Terrierek Siret Lepasaar (EE)
Bull típusú Terrierek Jean-Francois Vanaken (B)
FCI IV. fajtacsoport
Összes fajta Korózs Gábor (HU)
FCI V. fajtacsoport
Összes fajta Marko Lepasaar (EE)
FCI VI. fajtacsoport
Összes fajta Serghei Vanzha (SK)
FCI VII. fajtacsoport
Rövidszőrű Magyar Vizsla Erdős László (HU)
VII. fajtacsoport fel nem sorolt kutyafajták Szabó Sándor (HU)
FCI VIII. fajtacsoport
Retrieverek Paróci Pál (SRB)
Spánielek, VIII. fajtacsoport fel nem sorolt kutyafajták Viera Vitkova (SK)
FCI IX. fajtacsoport
Francia Bulldog, Mopsz, Boston Terrier Gróf Szilvia (HU)
Uszkárok, Chihuahua Viera Vitkova (SK)
IX. fajtacsoport fel nem sorolt kutyafajták Bíró Zsolt (HU)
FCI X. fajtacsoport
Összes fajta Lisbet Utke Ramsing (DK)
FCI által el nem ismert fajták
Paróci Pál (SRB)

Nevezési határidők és nevezési díjak:

Első nevezési határidő
2018.
10. 27.
Második nevezési határidő
2018.
11. 12.
A nevezési határidők zárása után teljesített nevezési díjak
Első kutya 6000 Ft 8000 Ft 10 000 Ft
További kutyák 5000 Ft 7000 Ft 10 000 Ft
Bébi, Kölyök, Veterán 4000 Ft 5000 Ft 5000 Ft
Tenyészcsoportok 3000 Ft 3000 Ft 3000 Ft
Kutyapárok 3000 Ft 3000 Ft 3000 Ft
Fiatal Felvezetők 2000 Ft 2000 Ft 2000 Ft

Az első kutya nevezési díja egy darab katalógus árát tartalmazza!
A nevezési díjak a Magyar kutyafajták esetében 50%-os kedvezménnyel számítanak.
A szövetségi kártya hiányában a meghirdetett árak kétszerese érvényes. A nevezési díj kategória tekintetében az a nap irányadó, amikor az egész nevezési díj befizetésre kerül. Részbefizetés esetén az a nap számít, amikor az egész összeg befizetésre kerül.

Nevezést indíthatunk online erről a linkről>>.
A nevezésről a rendszerben rögzített email címre automatikus igazolás érkezik, mely a nevezés adatait tartalmazza. Ennek véglegesítését követően megerősítő e-mail kerül kiküldésre, mely a nevezés végleges formáját tartalmazza. Online nevezés esetén bankkártyával lehetséges a nevezés díját fizetni. A nevezés megtörténte után azonnal átirányítják a nevezőt az OTP Bank online felületére, ahol az internetes fizetésre alkalmas bankkártyán keresztül tudjuk rendezni a nevezési díjat.  Az online rendszerben csak azok a nevezések maradnak benn, melyeket a nevező az online nevezési rendszerben bankkártyával kifizet, amennyiben ez nem történik meg, vagy a nevező bármely más úton fizeti meg a nevezési díjat, a rendszer a nevezést automatikusan törli. A nevezés csak akkor lesz érvényes, hogyha a nevezés díja is rendezve van!
Nevezett kutya osztályok közötti átsorolására kizárólag a katalógus zárásáig van mód. Az átsorolás díja 3000 Ft/változtatás. 

nevezesi lap

Postai nevezés esetén, a nevezési lap pontos kitöltése és aláírása után, csatolni kell a nevezni kívánt kutya törzskönyv másolatát, a nevezési díj igazolásához a befizetett csekk vagy átutalási bizonylat másolatát, Champion vagy Munka bizonyítványok másolatát (ha van) és a 2017. évi vagy a 2018. évi szövetségi tagkártya másolatát.

Banki átutalás esetén a Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége számlaszáma:
Budapest Bank Nyrt. – 10102086 – 09723300 – 01000009.
A nevezés mindig a kutya tulajdonosának neve alatt történjen.

Nevezési cím postai feladás esetén:
Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége
Budapest XIX. Kerület
Hofherr Albert u. 42.
1194

További információk megtekinthetők a rendezvény hivatalos weboldalán>>.

Illetve a rendezvény Facebook oldalán találhatók>>.

A kiállítással kapcsolatos bővebb információ kérhető az alábbi email címen:
tibay.norbert@kennelclub.hu.

Illetve az alábbi telefonszámon:
+36 70 616 3312.Forrás: A President’s Cup CACIB Show hivatalos weboldala


A President’s Cup CACIB Show városa, egyben kis hazánk fővárosa: Budapest.

Helyszíne pedig a Hungexpo Kiállítási és Vásárközpont területe.

hungexpo-terkep

Gyere és látogass el Te is, a szervezők szeretettel várnak!

Minden érdeklődőt, vendéget, kiállítókat a kutyáikkal szeretettel vár a Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége 2018. December 02.-án Budapestre, a Hungexpo Rendezvény és Szabadidő Központ “G” pavilonjába a különleges President’s Cup CACIB kutyakiállításra.Kérlek, oszd meg ezt a bejegyzést, hogy minél több kutyakiállítóhoz és érdeklődőhöz eljuthasson! Köszönjük! 🙂.Kutya Portál, egy értékes weboldal a kutyák szerelmeseinek!Ha kutyakiállító vagy, illetve ha érdeklődsz a kutyakiállítások világa után, az alábbi cikkek is hasznosak lehetnek számodra:

Ajánljuk figyelmedbe a 2018. évi MEOESZ kutyakiállítási naptárunkat, melyből minden kiállítási ajánlónk elérhető illetve elérhető lesz!

Portálunkon már a 2019. évi MEOESZ kutyakiállítási naptár is megtekinthető.

Ajánljuk figyelmedbe a Magyar Nemzeti Kutyafajták Speciál CAC kiállításának ajánlóját, benne a 9 magyar kutyafajta fotóival és jellemzésével, valamint a nevezéshez szükséges minden fontos információval egyetemben.

A Magyar Nemzeti Kutyafajták Speciál CAC kutyakiállításával egy napon és ugyanazon helyszínen kerül megrendezésre a Champion of Champion Dog Show, melynek ajánlója már szintén olvasható portálunkon.

A MEOE Szövetsége állatvédelmi tevékenységét tovább bővítve 2017. Június 01-től kezdődően Ivartalanítási Támogatási Programot hirdetett, mely a MEOESZ határozatának értelmében folytatólagosan érvényes a 2018. évre is. További információk portálunk cikkében olvashatóak>>.

World Dog Show és Euro Dog Show kiállítási naptár, az elmúlt és az elkövetkezendő évek Világkiállításainak és Európa Kutyakiállításainak dátumaival, helyszíneivel, a hivatalos honlapok, az eredmények, néhány színes videó linkjeivel és portálunk ajánlóival!

Portálunkon elérhetőek az előző évek kutyakiállítási naptárjai, a 2017. évi MEOESZ kutyakiállítási naptár, a 2016. évi MEOESZ kiállítási naptár, a 2015. évi kiállítási naptár, és a 2014. évi kutyakiállítási naptár, melyekből minden kiállítási ajánlónk visszanézhető!

Ajánljuk figyelmedbe további hasznos cikkeinket is:

Még a tél beköszönte előtt: 7 tévhit a kutyákról és a télről.

Téli mancsvédelemre a kutyáknál. Hasznos jó tanácsok hogyan védd kutyád mancsát a téli időszakban!

Figyelem! A lehűlés (hipotermia) a kutyákat is veszélyezteti! Az alacsony testhőmérsékséklet és a kihűlés veszélyeiről olvashatsz “Az alacsony testhőmérséklet veszélyei – A hipotermia kutyákban” című cikkünkben.

Hóimádó kutyafajták. A téli hónapok által inspirálva bemutatjuk azon kutyafajtákat, akik kiváló társai lehetnek a tél szerelmeseinek.

A chow-chow egy különleges családi kedvenc. Megjelenésében oroszlánszerűen fenséges, jellemében szenvedélyesen hűséges, mégis más, mint a többi kutyafajta. De vajon miben különbözik? „Egy ősi kutyafajta, a kéknyelvű Chow-Chow” című cikkünkből megkapod a választ. A cikkben érdekes és hasznos információkat, tényeket olvashatsz a fajtáról a jellem, a vérmérséklet, a viselkedés, a nevelés, a tanítás, a szőrzetápolás, az egészségügyi problémák és még sok más tekintetében!

Tudjátok, hogy vajon miért alszanak háton fekve a kutyák? Előjáróban annyit elárulok, hogy mindez két okra vezethető vissza. Pontosabban megtudhatod, ha portálunk erről szóló cikkét elolvasod!

A Kutya Portál sok hasznos és értékes cikkben bővelkedik, melyekből összeállítottuk a 2017-es év legolvasottabb és legnépszerűbb cikkeinek TOP 10-es listáját! Fogadjátok tőlünk szeretettel! Az idén is azért dolgozunk, hogy sok hasznos információt és értékes gondolatot, jó tanácsot és érdeklődésre számot tartó cikket osszunk meg Veletek az ember legjobb barátairól, a kutyákról.

Jó böngészést cikkeink között és kellemes időtöltést oldalunkon! 🙂Kutya Portál, a felelősségteljes kutyaszeretők weboldala!

🙂 Várunk vissza portálunkra! 🙂

Kövess minket a facebookon is!