A MEOE Szövetség minden fajtás CAC nemzeti kutyakiállítást hirdet Komárom városába 2017. Szeptember 24.-ére. Helyszín a híres építészeti remekmű, a Komáromi Monostori Erőd területe.

Az idei év az első olyan alkalom, amikor a Komáromi Monostori Erőd egy Klub Show & CAC Dog Show erejéig látja vendégül a kutyakiállítókat.

Komárom

A 2017. évi Komáromi CAC Dog Show fontosabb információit a következőkben ismertetjük!

Információk kiállítóknak

Bírói lista:

Vezető bíró:

FCI I. fajtacsoport
Magyar Pásztorkutyák Dr. Sirkó Éva (HU)
Angol Juhászkutyák, Ausztrál Pásztorkutyák Kotlár Róbert (HU)
I. fajtacsoport fel nem sorolt kutyafajták Orcsik István (SRB)
FCI II. fajtacsoport
Schnauzer, Pinscher Orcsik István (SRB)
Angol Bulldog, Dobermann, Cane Corso, Orosz Fekete Terrier, Közép-Ázsiai Juhászkutya, Berni Pásztorkutya Lyudmila Glukhova (RUS)
II. fajtacsoport fel nem sorolt kutyafajták Elisabeth Feuz (CH)
FCI III. fajtacsoport
Hosszú lábú Terrierek, Amerikai Staffordshire Terrier, Staffordshire Bull Terrier Andela Ban (CRO)
Rövid lábú Terrierek, Angol Bull Terrier, Angol Bull Terrier miniatűr Denk Csaba (HU)
FCI IV. fajtacsoport
Összes fajta Daniela Risdan (SLO)
FCI V. fajtacsoport
Összes fajta Dr. Balogh Zsuzsanna (HU)
FCI VI. fajtacsoport
Basset Hound, Petit Basset Griffon Vendéen, Basset Artesien Normand, Grand Basset Griffon Vendéen, Gascogne-i Kék Basset, Basset Fauve de Bretagne, Bloodhound, Beagle Erdős László (HU)
VI. fajtacsoport fel nem sorolt kutyafajták Csigai Gabriella (HU)
FCI VII. fajtacsoport
Összes fajta Csépai István (HU)
FCI VIII. fajtacsoport
Amerikai Cocker Spániel, Amerikai Vízi Spániel, Clumber Spániel, Chesapeake Bay Retriever, Angol Cocker Spániel, Field Spániel, Flat-coated Retriever, Barbet, Wetterhound, Deutscher Wachtelhound, Golden Retriever, Ír Vízi Spániel, Labrador Retriever, Kooikerhondje, Nova Scotia Duck Tolling Retriever, Lagotto Romagnolo, Spanyol Vízikutya, Sussex Spániel Vesa Lehtonen (SF)
VIII. fajtacsoport fel nem sorolt kutyafajták Erdős László (HU)
FCI IX. fajtacsoport
Bichon Havanais, Bichon Frise, Bolognese, Máltai Selyemkutya, Coton De Tulear, Kínai Meztelen Kutya, Shih-Tzu, Lhasa Apso, Tibeti Terrier, Tibeti Spániel, Japán Chin, Pekingi Palotakutya, Kis Oroszlánkutya Gröschl Ferenc (HU)
IX. fajtacsoport fel nem sorolt kutyafajták Tibor Havelka (SK)
FCI X. fajtacsoport
Összes fajta Kotlár Róbert (HU)
FCI által el nem ismert fajták
Erdős László (HU)

Nevezési határidők és nevezési díjak

Első nevezési határidő
2017. 08. 29.
Második nevezési határidő
2017. 09. 11.
Első kutya 4000 Ft 5000 Ft
További kutyák 3500 Ft 4500 Ft
Bébi, Kölyök, Veterán 2500 Ft 3500 Ft
Tenyészcsoportok 2000 Ft 2000 Ft
Kutyapárok 2000 Ft 2000 Ft
Fiatal Felvezetők 2000 Ft 2000 Ft

Az első kutya nevezési díja egy darab katalógus árát tartalmazza!
A nevezési díjak a Magyar kutyafajták esetében 50%-os kedvezménnyel számítanak.
A nevezési díj kategória tekintetében az a nap irányadó, amikor az egész nevezési díj befizetésre kerül. Részbefizetés esetén az a nap számít, amikor az egész összeg befizetésre kerül.
Nevezést indíthatunk online erről a linkről>>.
A nevezésről a rendszerben rögzített email címre automatikus igazolás érkezik, mely a nevezés adatait tartalmazza. Ennek véglegesítését követően megerősítő e-mail kerül kiküldésre, mely a nevezés végleges formáját tartalmazza. Online nevezés esetén bankkártyával lehetséges a nevezés díját fizetni. A nevezés megtörténte után azonnal átirányítják a nevezőt az OTP Bank online felületére, ahol az internetes fizetésre alkalmas bankkártyán keresztül tudjuk rendezni a nevezési díjat. Az online rendszerben csak azok a nevezések maradnak benn, melyeket a nevező az online nevezési rendszerben bankkártyával kifizet, amennyiben ez nem történik meg, vagy a nevező bármely más úton fizeti meg a nevezési díjat, a rendszer a nevezést automatikusan törli. A nevezés csak akkor lesz érvényes, hogyha a nevezés díja is rendezve van!

Nevezési lap

Postai nevezés esetén, a nevezési lap pontos kitöltése és aláírása után, csatolni kell a nevezni kívánt kutya törzskönyv másolatát, a nevezési díj igazolásához a befizetett csekk vagy átutalási bizonylat másolatát, Champion vagy Munka bizonyítványok másolatát (ha van) és a 2017. évi szövetségi tagkártya másolatát.

Banki átutalás esetén a MEOE Szövetség bankszámlaszáma:
Budapest Bank Nyrt. Budapest –10102086-09723300-01000009
A megjegyzés rovatba minden esetben fel kell tüntetni a nevezési lapon szereplő e-mail címet, valamint a befizetett összeget – ez alapján fogják tudni beazonosítani a nevezett kutyát.

Nevezési cím postai feladás esetén:
Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége
Budapest XIX. Kerület
Hofherr Albert u. 38 – 40.
1194

További információk a 3 x CACIB Komárom hivatalos weboldalán>>.

Ha csatlakozni kívánsz, online is megteheted a rendezvény oldalán>>.

A kiállítással kapcsolatos bővebb információ kérhető az alábbi email címen:
tibay.norbert@kennelclub.hu.

Illetve az alábbi telefonszámon:
+36 70 457 2763.

 

A Club Show Weekend helyszíne Komárom városa, mely a Kisalföld keleti szélén és a Duna jobb partján fekszik, lakosainak száma közel 20 000 fő. Komárom nagy forgalmú határváros, valamint kulturális és turisztikai központ is egyben, kitűnő fekvésének köszönhetően már a régmúltban is jelentős gazdasági és stratégiai központja volt kis országunknak. A környék élete a komáromi erődrendszer köré rendeződött. A trianoni békeszerződés az országhatár változása mellett a város határait is átrendezte. A kettészakad város egyik fele Magyarország határán belül, másik része pedig a mai napig Szlovákiában található.

Komárom látnivalói közül a legjelentősebbek a belvárosban található Református Templom, a Római Katolikus Templom, a Turul szobor és a Komáromi Gyógyfürdő, mely különlegességét az 1268 méterről feltörő ásványi anyagokban gazdag gyógyvíz biztosítja.

A város nyugati része a természeti szépségeiről híres, itt található a WF Szabadidőpark is, amely festői környezetben számos kikapcsolódási lehetőséget kínál az ide látogató vendégeknek. A Szabadidőpark szabadtéri koncerteknek, fesztiváloknak, egész napos családi programoknak, kiállításoknak, versenyeknek ad otthont.

A város jelentős turisztikai vonzereje a Komáromi erődrendszer, melynek Magyarországi tagjai a Monostori erőd, az Igmándi erőd és a Csillagerőd. Az Igmándi erődben található a Klapka György Múzeum, melynek állandó kiállításai közül kiemelkednek a Római Kőtár valamint a Magyar Tengerészet történetét bemutató kiállítások.

A Monostori erőd – területe a nemzetközi kutyakiállítás helyszínéül is szolgál – Közép-Európa legnagyobb újkori erődje, mely 1850 és 1871 között épült. A Monostori erőd építésénél a kor legfejlettebb építészeti technikáit alkalmazták, de mire befejezték, haditechnikailag elavulttá vált. Katonai funkciója rég megszűnt, a mai időkben turisztikai látványosságként szolgál, valamint különböző programok helyszínéül.

A Komáromi erődrendszer bővebb történetét az alábbi videóban tekinthetjük meg:

2017. Szeptember 24.-én minden érdeklődőt, vendéget, kiállítókat a kutyáikkal szeretettel vár a Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége Komáromba, a Monostori erődbe a Club Show Weekend keretein belül egy kellemes és színvonalas CAC kiállítással!Amennyiben tetszett a cikk és hasznosnak véled, kérlek, oszd meg, hogy minél több kutyaszerető emberhez, családhoz eljuthasson! Köszönjük!.Kutya Portál, egy értékes weboldal a kutyák szerelmeseinek!Ha kutyakiállító vagy, illetve ha érdeklődsz a kutyakiállítások világa után, az alábbi cikkek is hasznosak lehetnek számodra:

Ajánljuk figyelmedbe a 2017. évi MEOESZ kutyakiállítási naptárunkat, melyből minden kiállítási ajánlónk elérhető illetve elérhető lesz!

World Dog Show és Euro Dog Show kiállítási naptár, az elmúlt és az elkövetkezendő évek Világkiállításainak és Európa Kutyakiállításainak dátumaival, helyszíneivel, a hivatalos honlapok, az eredmények, néhány színes videó linkjeivel és portálunk ajánlóival!

Ajánljuk figyelmedbe további hasznos cikkeinket is:

Nyári időszakban kutyáink életét megnehezíti a hőség. Oldalunkon megtudhatod, hogyan óvd meg kutyád a nyár veszélyeitől!

Felelős állattartóként azt is tudnod kell, hogy soha ne hagyd kutyád a zárt, parkoló autóban, mert veszélyes!

Nyár, napsütés, hőség és egy hirtelen fellépő nyáron jelentkező probléma, a hőguta. Erről az alattomos betegségről még többet megtudhatsz és a legveszélyeztetettebb kutyafajtákat is megismerheted oldalunkon keresztül.

Nyári dilemmák! Szükséges-e nyírni a kutya szőrzetét? Igen vagy nem? Hogy biztosan el tudd dönteni, ebben nyújt segítséget cikkünk!

A Kutya Portál sok hasznos és értékes cikkben bővelkedik, melyekből összeállítottuk a 2016-os év legolvasottabb és legnépszerűbb cikkeinek TOP 10-es listáját! Fogadjátok tőlünk szeretettel! Az idén is azért dolgozunk, hogy sok hasznos információt és értékes gondolatot, jó tanácsot és érdeklődésre számot tartó cikket osszunk meg Veletek az ember legjobb barátairól, a kutyákról.

Jó böngészést hasznos cikkeink között és kellemes időtöltést oldalunkon!Kutya Portál, a felelősségteljes kutyaszeretők weboldala!

Várunk vissza portálunkra!

Kövess minket a facebookon is!